Зле съм - имам нужда от секс!

Зле съм - имам нужда от секс!
Здравейте, как да ви обясня. Сексуалният ми живот е пълна скръб, макар че съм обвързана, А нещата с мъжът до мен са пълна скръб, . Той все свършва бързо! Опитвала съм да говоря с него, но без резултат. Опитах се, дори да се разделя с него, но всеки ме намрази, че съм наранила, , най, добрия"! А, той не разбра и ме изкара едва ли не курва, защото секса ми харесва. Обичам секса ! Нима е лошо да си жена и да искаш секс? Нима, жена, която иска секс и има нужда от секс е курва, само защото не получава това което организма и иска?

А, жената, когато откаже секс на мъжът е кучка и ще бъде заменена с първата срещната! Искам да попитам мъжете, как гледате на жена, която и харесва секса? И, защо смятате за ненормална, жена, която иска да прави секс с мъжът си? Защо, гледате на жена която има нужда от секс, като на лека жена? Най, лошото е че той спря да ме привлича и вече не го желая, защото знам че няма да получа удоволствие. Когато ме докосне и целуне, сякаш тръпката е няма и в главата ми е само секс за една минута. Просто, в кой е проблема, не знам. Само знам, че искам да се разделя с него. А, той и всички приятели и близки скочиха срещу мен. Няма близост между нас!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Потребител#172856
zdravei Yussra...moje bi komentara mi ne e udoben, no...poneje sum na sushtoto polojenie kato tebe, mnogo obicham sexa i nikoga ne mi dostiga...kakvo shte kajesh da se suberem zaedno? ne za vruzka, a prosto vzaimno da si pomognem v tova otnoshenie?
0
2
,,,
,,,
18.05.2016 18:26
Жената,говори че не е удовлетворява връзката и,не говори че иска да се чука с някого,заради самия секс.
8
2
kalin
kalin
18.05.2016 17:13
Здравей -Аз съм от мъжете които също като теб обичат секса .Можем да се запознаем ...Не виждам нищо лошо в това . 0896984901
2
12
Димитрова
Димитрова
17.05.2016 21:58
Лошото е, че мъжете в това отношение могат да бъдат големи егоисти. Могат да бъдат и страхотни, ако пожелаят... Но за някои от тях е по-пресметливо да си направят удоволствието, а ти да си надуваемата кукла.
Имам същия проблем. Не си виновна за това, че искаш нещо, което природата те кара да го искаш. И не си длъжна да предоставяш на заем тялото си на човек, който ще го използва за 2-3 минути, за да се почувства добре. А после... отива да си върши неговите неща. И когато поговорите - виновната си ти. Позната история. Не си длъжна да търпиш, това си е твоето тяло, твоят живот, твоите емоции, твоите желания, копнежи, блянове... Заслужаваш да се чувстваш комфортно и приятно колкото всеки друг човек на земята. Не се обвинявай, няма смисъл! Търси щастието си - ВИНАГИ!!! :)
Жива и здрава бъди!
12
3
Биби
Биби
17.05.2016 21:38
Оглеждай се за друг,който ще те разбира и цени.Този не ти е подходящ по темперамент,а може би и на интелектуално ниво.Няма дълго да сте заедно,защото сте несъвместими.
11
2
Анонимен
Анонимен
17.05.2016 18:57
Нормално е да искаш секс,това е като да си жаден,гладен-нормална физиологична нужда е.В една връзка,според мен това не е най-важното но трябва да го има.Иначе тръпката намаля значително или както е станало при теб угасва.При такъв проблем важното е да се подходи с разбиране и да се говори-това си го направила,не си сгрешила с нищо така както чета нещата.Аз също обичам секса но досега съм намирал една подходяща,с другите все нещо е куцало а да не говорим за последната с която бях.Ако ми беше първата жена в живота щях да се гръмна сигурно,знам ли :D :D . Не е никак лошо,когато една жена обича секса,лично за мен ако приятелката ми е такъв тип ще бъде много много приятно ако трябва да съм честен.В случая не си намерила подходящия за теб човек в сексуално отношение.Дори и да намираш общ език с него и всичко друго да ви е наред щом това куца всичко отива.Това че другите не те разбират и те нападат не е много зряла постъпка от тяхна страна.Постъпи така както ти идва отвътре и имай нагласата че най-доброто предстои.Един приятел ми беше казал на шега че каквото трябва да се случи,ще се случи дори и да си обратен,просто трябва да му дойде времето и мястото.Е аз не съм обратен и си живея живота,не го пропилявам мислейки само за това,каквото има да се случва ще се случи. :)
7
0
Оставамсианонимем
Оставамсианонимем
17.05.2016 18:05
Като за начало да кажа,че съм момче на 25г.
Не оставяй хората покрай теб да ти контролират ЖИВОТА ТИ!Хората ще коментират всяка твоя постъпка каквато и да е,те незнаят какво чувстваш ти,че да ти се месят.Като не те привлича мъжа до тебе,няма смисъл да си губите времето взаимно.Ясно е,че тялототи и сърцето ти се оглеждат за някой груг.
Относно това,че искаш да правиш секс не те прави ното кучка нито курва,ние сме хора,а не животни.Ние хората и САМО няколко животни (делфините примерно) правим секс за удоволствие,за всички останали бозайници няма секс,а само гимнастика за наследство.
8
0
Толи
Толи
17.05.2016 11:37
Обадимиса обожавам секса
2
7
Стан Ой
Стан Ой
16.05.2016 17:42
Нещата са много прости - щом вече не изпитваш никакво влечение към него, го зарежи. Животът е един и си е само твой, никой не може да ти държи сметка с кото излизаш.

Освен това сексът трябва да носи удоволствие и на двамата партньори, а щом ти не получаваш това, от което имаш нужда, е нормално да искаш да го намериш на друго място.
9
0
miglena
miglena
16.05.2016 15:08
Околните нямат никакво значение. Зарежи го, ще говорят, ще говорят - и ще спрат! Всеки има право да е щастлив, а ти не си. Гледай себе си и да не ти пука за клюкарите и интригантите. А и щом той реагира по този ненормален начин, да те обижда и тнт, няма смисъл и минута да си повече с него.
10
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 8
55
40
33
20
10
Дай твоята оценка: