Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Отговорете на тези въпроси, мъже!

Отговорете на тези въпроси, мъже!

Отговорете на тези въпроси, мъже!
Хей, момчетa, много сте трудни за разгадаване! Правя си малко проучване, затова ще ме направите супер щастлива да ме светнете по няколко въпроса. Защото, един приятел ми каза, като си избирах дрехи че момчетата се интересувате от това под дрехите, а не от дрехите.
1)Има ли значение как се облича мацката
2)Кои части от тялото на жените харесвате
3) Бихте ли излезли с жена с наднормено тегло
4)Какво ви харесва в секса
5)Кога да спя с един мъж, за да не съм лесна жена
6)Жена с професия или без
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Василев
Василев
21.07.2016 18:19
1. Разбира се, но често представата на жената и мъжа се различават.
2.Аз харесвам дупето, но това не означава, че не обръщам внимание на други части от тялото. Не обичам прегърбени, с особено големи гърди, с много криви крака.
3. По принцип това не е пречка, но подобна жена по-трудно задържа мъжете до себе си. Именно за това пълните жени са всеотдайни в леглото.
4. Липсата на задръжки. И не става дума за сексуална разюзданост (тройки, садо и т.н.), а за взаимно удоволствие. Доста жени смятат, че щом са си разтворили краката, мъжете вече са им задължени. Инъче конкретно всичко, което ми дава сегашната ми партньорка: орален секс и от двамата, анален секс, поне 9-10 пози, разнообразие чрез секс играчки.
5. Винаги е различно, но при всички случаи и двамата трябва да бъдете готови. И да знаете какво искате от връзката си. Няма как това да стане на първа или втора среща, ако преди това не сте се познавали. Излишното изчакване изнервя поне единия партньор и той си поставя секса като идея фикс.
6. Професията не е само доход. Тя е преди всичко знания, умения, развитие. Всеки уважава човек, който може и знае.
Дано съм бил полезен.
1
0
Мартин
Мартин
03.07.2016 14:31
Ето ви отговор и от мъж, моето мнение е абсолютно различно от на другите мъже, но смятам че е правилно:
1.Има голямо значение как се облича момичето, никой мъж не би се заинтересовал от жена без вскус за облекло или която ходи почти гола и е просто... лесна
2.Аз лично харесвам лицето, то издава най-ясно и същността на жената, не е важно да е като на модел, но ако не е о трнато никакво внимание за лицето означава, че жената нехае за вида си и за нея няма значение какво ще си помислят мъжете за тях(лично мое мнение)
3.Наднорменото тегло е без значение, ако жената е добра и мила към мъжа
4.Харесва ни когато жената опитва да достави удоволствие и на нас а не да гледа само лично тя да е задоволена
5.Това няма как да се определи точно но наистина ще си лесна ако покажеш интереса си към мъжа от първата ви среща първо го остави известно време без секс за да се увериш и ти в чувствата си а и мъжа да разбере че не е просто секс
6.За повечето от нас е до ре ако жената няма професия за да е до нас когато имаме нужда и да има време да се грижи за връзката.
НАДЯВАМ СЕ, че съм бил обективен и съм помогнал знам, че мнението ми е различно от на друготе, но е лично мое не говоря за никой друг човек точно, нека и други мъже се усмелят да кажат
1
0
Пламена M.
Пламена M.
21.06.2016 18:01
1. Чудно ми е, че за пръв път чуваш такова нещо от мъж. Но няма как да не е от значение облеклото, защото ако си развлечена, с мръсни или скъсани дрехи, определено няма да впечатлиш никой мъж. Смешното обаче е, че докато се опитваме да съчетаем чантата с обувките, на тях им прави впечатление само дали си стилна.
2. Всеки мъж има различни предпочитания, но са около 60% - за гърдите и 40%- за дупето :)
3. Има мъже, по-рядко разбира се, които предпочитат само такива жени. Слабите просто не ги възбуждат.
4. Чакаме и мъж да се включи за този въпрос.
5. Този въпрос е неразбираем?
6. С професия са по-стабилни и отговорни. Има обаче и властни мъже, които държат жената да стои у дома, да е домакиня и да ги слуша. Аз лично не харесвам подобно патриархално поведение.
0
1

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: