Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Измъчвам се от огромна ревност! Помогнете ми

Измъчвам се от огромна ревност! Помогнете ми

Измъчвам се от огромна ревност! Помогнете ми
Здравейте на всички, надявам се някой да ми помогне! Запознах се с едно момче и вече близо сме заедно от година. Ревността ми просто ме подлудява. . Реших един ден да го проследя да видя какво става и да видя това което си мисля дали е истина но нищо. На другия ден гледаме филм и той отиде до тоалетната и телефонът му изпищя. Получил е съобщение от месинджара. Та и аз го видях някаква беше писала как си, какво става е такива работи, а преди това този профил аз не съм го знаела, но веднага пак загасих телефона за да не разбере. След като вече беше свършил филма веднага отворих фейсбука му да видя съобщението, но то го нямаше беше изтрито. .

И съм забелязала, че постоянно си трие съобщенията. Дава ми много поводи за ревност а аз се побъркам. Дори като сси пише, мисля, че си пише с други. А аз като го питам той ми вика няма такова нещо, аз те обичам много никога не бих ти изневерил е такива работи. После пак проверявах си беше забравил телефона пак проверих но нищо нямаше. Да не би аз да си въобразявам от ревността нещо и аз не знам моля помогнете ми, защо ревнувам толкова много измъчвам се по този начин ! А аз този човек мнпго го обичам и не искам да го загубя. . . Моля пишете независимо какво е, искам да видя вашето мнение!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Емили
Емили
26.07.2016 22:41
За да си трие повечето съобщения според мен има нещо. Ако не криеше нещо, защо ще трие? Въпреки всичко мълчи си и не му прави на проблем тези неща, защото момчетата не обичат да бъдат контролирани! Това не ти пречи да проверяваш телефона му когато пак го остави. И това, че е щял да ти каже ако има нещо такова- хаха съмнявам се, никой не е толкова глупав, че да си каже, та нали ще му се разсърдиш. За него е по-добър вариант да скрие!
1
0
Пламена M.
Пламена M.
25.07.2016 16:35
Дано не греша, но мисля, че ти е верен. Според мен трие подобни съобщения, именно защото знае, че може да ги видиш и да си помислиш нещо. Е, все пак за смс-ите, ако толкова се притесняваш, просто го подпитвай на кого пише и така.
2
12
Потребител#174498
Благодаря ! Питам го на кого пише смс -и и той ми отговаря на приятели. Да не съм си мислила глупости , защото не би го направил, ако го е правил щял да ми каже ....
2
16

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: