Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Бременна съм от женен мъж-чужденец. Майка ми ще се пръсне

Бременна съм от женен мъж-чужденец. Майка ми ще се пръсне

Бременна съм от женен мъж-чужденец. Майка ми ще се пръсне
Здравейте, аз съм едно 25-годишно объркано момиче. От близо 2 години имам връзка с женен мъж-чужденец. Пазех в тайна връзката ни от родителите ми, но днес реших да споделя с майка ми. Определено не бях потупана по рамото и не ми беше казано че се радва за мен. Имах да й казвам и още нещо- бременна съм от този човек.

След като имаше малко мълчание от нейна страна, след това само каза-ще направиш аборт. Аз не съм съгласна с това, защото искам да отгледам това дете. Знам, че въпросният човек с когото съм може всеки един момент да си замине при жена му и децата му, но аз искам това дете. Сега съм между чука и наковалнята-от една страна той и детето което чакаме, а от другата страна са родителите ми, които не искат да ги говорят и не искат да си развалят изграденото име, което имали. Аз ли съм по-важна или изграденото име на семейството ми?

Моля ви, дайте ми някакъв съвет. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
miglena
miglena
27.07.2016 17:05
Важно е какво искаш ти, но ако зависиш само и единтвено от родителите ти, не е добре положението. А ако избереш него, те няма да ти помагат. Помисли, ако той те изостави, кой ще те издържа, какво ще правиш с дете на ръце и на улицата. Просто прецени приоритетите си. А най-голяма сигурност ще имаш, ако той се разведе и се обвърже с теб.
1
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: