Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Обичам го, но се чудя дали е спал с друга?

Обичам го, но се чудя дали е спал с друга?

Обичам го, но се чудя дали е спал с друга?
Здравейте имам приятел от година и много се обичаме, но и често ни се случва да се караме и то жестоко за глупости. Той винаги е бил сваляч и курвар, но с мен е в сериозна връзка и наистина виждам че му пука за мен и то много, но се чудя дали се е променил. Скоро бяхме далеч един от друг за 15 дни и сега се чудя дали въпреки любовта си все пак не се е изкушил, той работи с хора и постоянно около него има жени.

Как бих могла да разпозная дали е съгрешил няма от къде да знам. Аз съм такъв човек, че страшно мразя изневярата и предпочитам да разбера, ако ме лъже. Аз лично никога не съм изневеряла на никой от предишните ми приятели и ако видя, че вече нямам чувства просто приклювам връзката. Как да постъпя? Едно уточнение давал ми е поводи за съмнение, не съм от момичетата, които просто са ревниви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Pixie
Pixie
09.09.2016 23:52
Вълкът кожата си мени, но нрава - не.
0
0
Стан Ой
Стан Ой
08.09.2016 17:56
Не знам дали ти е изневерявал, но ако този въпрос ще те измъчва постоянно и няма да ти дава спокойствие, по-добре да приключиш връзката си. Иначе ще станеш страшно параноична, ще започнеш да го следиш, да му ровиш в телефона, в компютър и отношенията ви ще се превърнат в кошмар.
2
1
Пламена M.
Пламена M.
07.09.2016 14:45
Няма 100% сигурен начин да разбереш, ако ти е кръшнал. Ясно е, че имаш повод да се съмняваш, като познаваш миналото му. Въпреки това от друга страна е добре да имаш малко повече доверие на човека до себе си. Моят съвет е поне този път да оставиш нещата така, както са си, без да предприемаш нищо. Ако още един път обаче ти даде повод, си в пълното си право да провериш всичко - телефона му, фейсбук, дори скайп...
1
1

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: