Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Много ми е трудно заради него! Дайте ми съвет!

Много ми е трудно заради него! Дайте ми съвет!

Много ми е трудно заради него! Дайте ми съвет!
Аз съм момиче на 14 години. Вече година и половина си падам доста по едно момче. Той е на 18 години и сме нещо като съседи. Той е първото момче, към което изпитвам такива силни чувства, имам чувството, че го обичам. Винаги знам кога излиза, кога се прибира и какво прави. Проблемът е, че нямаме абсолютно нищо общо двамата, не си пишем, не си говорим, изобщо нищо. На мен това много ми тежи.

Всичко започна миналото лято. Един ден го видях и просто го харесах без да искам. Тогава той беше доста невзрачно момче, нямаше си гадже, не си беше имал, общуваше с приятелите си всеки ден, спортуваше, беше много добро момче, 17 годишен. Тогава също не сме общували изобщо, той дори не знаеше името ми. Тогава обаче това не ми тежеше толкова, колкото сега.

Всичко започна след като навърши 18 години преди няколко месеца. Стана много груб, започна да се заяжда с всички и всичко. Промени го неговия очевидно подарък - кола. Той кара сиво ауди нов модел. Оттогава започнаха да се въртят много момичета около него. Тогава никой не знаеше нищо.

Един ден реших да споделя чувствата си към него на една моя вече бивша приятелка. Тя има сестра, която се познаваше с момчето. След това тя ме накара да разкажа на още две мои приятелки. Малко време се мина и изведнъж той беше разбрал, защото вече бившата ми приятелка беше казала на сестра си, а тя беше казала на момчето. Лошото е, че сега той мисли, че съм поредната, която гледа колите и парите, но нали съм малка за него и съм черна в очите му вероятно, не ми обръща внимание.

Какво ли не правих - писах го, заговарях го, бях готова на много неща (исках да се правя, че припадам и някакви такива). Да, знам, че звучи глупаво, но така е. Обичам това момче. Той обаче само се заяжда с мен, псува ме и знам, че никога няма да стане нищо между нас, а това много ми тежи. Искам да взема номера му, просто да си го имам.

Опитвах какво ли не, помолих една приятелка да се опита да ми го вземе, но в същия момент едно момче се намеси, направи фалшив профил на едно момиче, което е приятелка на момчето, което харесвам. Сега цялата му компания мисли, че аз стоя зад всичко и съм карала приятелите ми да правят такива неща заради едни мобилен номер. Проблемът е, че са големи и се заканят да ме бият и да ми се случи нещо, ако още ведъж стане нещо подобно.

Моля ви, помогнете ми! Не искам да се отказвам от него, той сега има гадже от около месец, но просто не мога! ! ! Моля ви, дайте ми съвет как да се сприятеля с него при положение, че той ме мрази. Как да се издигна в очите му? Обожавам аудита, всичко е свързано с аудита в моя живот, но някак си не се получава. Моля ви, дайте ми съвет как да постъпя, ще съм ви благодарна!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Емили
Емили
28.10.2016 14:36
Здравей, мила! Постъпила си много грешно като си разказала на някой какво мислиш за това момче, време е да пораснеш и да осъзнаеш, че истински приятели НЯМА! Фактът, че си се правила, че припадаш на него му показва, че ти не си достатъчно зряла! Никога не ми споменавай, че обожаваш аудита, ако си му го казала вече е нормално да те мисли за материалистка и че искаш да си с него заради това. Ако искаш да те забележи което и да било момче, което е по-голямо от теб трябва да докажеш, достойнство и, че си зряла, никой не иска да ходи с момиче което се преструва, че припада, не ти отива на възрастта, с тази си постъпка си го отвратила! Ти обладаваш живота му, търсиш му номера...на никое момче не му харесва да бъде следвано по подобен начин. Ще те посъветвам да се отдръпнеш от него, не го търси, не му пиши иначе изглеждаш жалка, нека си мисли, че си спряла да чувстваш нещо към него. Избягвай го. Той ако има нещо към теб ще си намери начин да те потърси, ако пък не продължаваш напред. Не можеш да накараш да те хареса някой!Успех
2
0
Пламена M.
Пламена M.
27.10.2016 10:03
1. Той никога няма да ти обърне внимание, защото си малка, незряла и меркантилна. Има много по-стойностни момичета, особено на неговата възраст. 2. Трябва ти номера му, просто за да си го имаш - това е лишено от смисъл. 3. Той е прав да смята, че го искаш само заради парите и колата, ти сама си го написала - Обожавам аудита, всичко е свързано с аудита в моя живот, но някак си не се получава. 4. Животът ти може да се върти само около Аудитата, само, ако баща ти има такава кола.
3
0
Кристина Черникова
"Обожавам аудита, всичко е свързано с аудита в моя живот, но някак си не се получава. " - ти заради едното ауди ли понасяш да те псува и да те прави на две стотинки. Момиче, не си добре! Имай малко самоуважение!
4
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: