Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Казвал на всяка Ти не си тя!

Казвал на всяка Ти не си тя!

Казвал на всяка Ти не си тя!
Здравейте казвам се Анна на 22 години съм! Ходех със така наречения ми бивш той е на 24 всеки ден сменя коли, джипове има собствен бизнес техните имат възможности движи със охрана, характера му е отвратителен за най-малкото налита на бой но с мен винаги се държеше мило приятелите му се шегуваха че сменя жените както си сменя колите но аз съм била различна всеки ден плюшени играчки букети с рози не смеех да тръгна с него по магазини загледам ли се в нещо имах го веднага !

Попитах го обичал ли е преди мен а отговора му беше любовта е болка а болката е слабост само че със теб съм слаб. Отказа се от глупостите загърби миналото си заряза силовите момчета с който се водеше ходехме 1 година и 8 месеца но се увлякох по едно момче от Плевен той не беше богат нито имаше възможностите на бившия ми но с него се разбрахме да си останем приятели но той се промени една приятелка работи в заведението му каза че след като сме се разделили се е отдал на пиене - постоянно бил в бара с чаша с уиски в рака, а в другата гривната, която му подарих на рождения му ден.

Тогава каза че ще свали тази гривна само кого ме забрави и спре да ме обича постоянно се забърква в проблеми напива се сбива се спи в полицията. Осъзнах че съм сбъркала че си тръгнах помолих го да ми прости а той ми каза подлостта прощавам но предателството на никого ! говорих с най-добрия му приятел и той ми каза че от както се разделихме мина 1 година.

Той живее в спомените и в миналото свалял всяка но като ги погледнал и казвал ти не си тя и си тръгвал! викам знам че го нараних а приятеля му ми каза че не съм го наранила а съм го разбила затворил се е в себе си не говори с почти никой не дига телефона на родителите си, днес имах рожден ден получих по куриер букет с лилави рози знам че е от него само той ми подарява такива рози ! моля ви дайте ми съвет как да си го върна или поне да го накарам да ми прости
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#177671
Не искам да звучи грубо, но защо постоянно наблягаш на "джипове" "коли" "подаръци" и защо трябваше да отбележиш,че момчето от Плевен не е толкова заможно, като цяло доста от детайлите с финансовото положение и на двете момчета можеше да ги пропуснеш, не виждам, защо са от такова голямо значение в цялата история? Не е ли по-важна самата история за нараненото момче и как ти си го наранила и се опитваш да оправиш нещата, а не "собственият бизнес на родителите му, постоянните букети, подаръци и т.н"? Като цяло ме изгуби още в началото на историята и по мое лично мнение (което ти изобщо не си задължена да приемеш, но тъй като искаш мнение) преосмисли цялата си ценностна система, отношението ти към хората и намали материализма, докато е още в начален стадий. :)
1
0
дидито
дидито
02.11.2016 00:25
Ясно е, че той е много наранен,самозатворил се е в себе си и това не е добре. Но факта за това че се интересува как си с кого си дали има някой на неговото място ясно трябва да ти показва, че той има чувства към теб и че нищо не е загубено , просто трябва да му дадеш малко време за да преудолее нещата и да ти прости, чак тогава отново би имала шанс да си го върнеш, единственото което не бива да допускаш е да загубиш надежда :)
0
0
Anna
Anna
02.11.2016 01:00
Притеснява ме че отбягва родителите си те не бяха и преди в добри отношения заради мен си стопли отношенията с тях но не им вдига телефонна
0
0
Пламена M.
Пламена M.
29.10.2016 16:09
Момчето е свръхнаранено, наистина. Мисля, че трябва да го оставиш той да те потърси, явно не може да направиш много...Мисля обаче, че няма как да се съберете...Той ще преживее случилото се трудно, ще продължи и ще те забрави, но раната ще го направи жесток към другите и няма да му позволи никога вече да обича никоя..жалко наистина, ето защо някои момчета се отнасят толкова зле с момичетата, просто са били наранени.
0
0
Anna
Anna
30.10.2016 00:08
Според най-добрия му приятел още ме обича защото снощи пред блока ми сутринта като излизах го видях да спи в джипа не знам какво да мисля не иска да говори с мен! Постоянно разпитва за мен как съм със кого съм .
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: