Изпокарах се със семейството си заради него, а той се държи ужасно

Изпокарах се със семейството си заради него, а той се държи ужасно
Здравейте пиша ви защото ми трябва малко съвети.
Аз съм на 20 имам си приятел, още от самото начало от страна на бащами семейството не го харесват или по точно да кажа не харесват фамилията му, за мен това са едни глупави разбирания онзи от неговата фамилия бил. Еди си какво и това доведе до малко караници между мен и баща ми по принцип аз не живея с него но ходя от време на време за 1- 2 дена.
Един път казах на приятеля ми че ще ходя и се почна ти нали знаеш че не ги харесвам че ме обиждат ти тях ли ги защитаваш и не отидох опитах се да му обясня но тои не иска да ме разбере а на мен ми тежи че не може да се постарае да ме разбере да аз го разбирам но не трябва ли да е двупосочно.
А оделно има няма и се караме за други неща влиза на линия в Фейсбук и не пише ушким аЗ не съм била на линия но аз ако правя така се сърди питам го защо не пише ти следиш ли ме ти дебнеш ли ме не е така аз влизам през 5 10 мин за 5 Мин гледам кое на линия и излизам и след 5 10 Мин влизам примерно пак за малко не е кои знае какво но когато ти се събере Сичко и нервите не ти издържат аЗ обичам да си налагам моето тои неговото не знам защо винаги мъжете от начало са мили интересуват се от теб пишат ти и след време намаляват с всичко почват да си показват магариите винаги гледам и се старая да го разбера ако питаш него нее така се аз съм виновната за караниците.
Предварително искам да се извиня ако имам някаде правописни грешки и моля ви, дайте ми съвети имам нужда от тях.[Още подобни истории тук]
3
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена
Пламена
30.11.2016 16:54
Вие се карате за абсурдни неща..мисля, че родителите ти са прави.
1
0