Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Бях любовница, но се влюбих в него..

Бях любовница, но се влюбих в него..

Бях любовница, но се влюбих в него..
Здравейте, Аз съм жена на 21 години, в момента нямам приятел. Направих огромна грешка! Бях любовница. . Ето и моята история :

Работя с 4-ма мъже, няколко месеца след като започнах работа в тази фирма, с единият ми колега се сближихме, той обаче е обвързан и живее с приятелката си която има две деца от първия брак и е 10 години по голяма от него. Той е на 27 а тя на 37. Неусетно, от близки приятели които излизаха заедно и разпускаха от натовареното ежедневие, аз се превърнах в негова любовница, а той в прелюбодеец!

Звънеше ми постоянно, вечер идваше да ме вземе за да ме види (не знам какво е обяснявал за късните си излизания), говореше ми за себе си и споделяше, искаше и аз да му споделям всичко за себе си, когато бях на очни 12 дни (студентка съм) той ми Звънеше постоянно и говорихме по 1 час, искаше да знае как съм, кога ще си дойда. . искаш да ме види защото не издържал неговата и искал да се раздели с нея и трябвало да ми сподели . . . но точно заради това негово отношение аз се влюбих в него

3 месеца след това изведнъж той изтина в отношението си към мен, започна все по рядко да ме търси, стана странен като цяло (дори колегите ни постоянно го питаха има ли някакви проблеми). Търпят това известно време и реших да го викна да поговорим, той знаеше за чувствата ми към него вече и знаеше че ме е грижа страшно много за него.

Попитах го какво се случва? Аз ли сгреших ? Има ли нещо което го притеснява? Той ми каза че вината не била в никой а в самия него и искал да остане сам, бил си изнесал багажа и от неговата но нямало как ние двамата да продължим пък камоли да има нещо сериозно. . . сега сме просто приятели и колеги. . . но аз го обичам и съм влюбена, не спирам да го мисля. . . какво да правя момичета? Как да постъпя ? Как да спра страданието си? Знам че съм съгрешила, но моля ви не ме упреквайте
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Наталия Аврамова
Съгласна съм с Пламена напусни тази работа и не се занимавай с него
4
0
Пламена M.
Пламена M.
27.12.2016 18:21
За жалост си попаднала в поредната парадоксална история. Била си му интересна до момента, в който е имал нужда от теб - като отдушник на отношенията с приятелката му. Сега той цени свободата си, и просто няма нужда от теб. Никога не те е обичал и не мисля, че такъв мъж е достоен за уважение, камо ли за обич. Знам, че е трудно, но ще трябва да го забравиш. Напусни работа и се премести на друго място. Няма смисъл да си тровиш нервите, работа винаги ще има, но нервите са до време.
11
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: