Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Винаги сънят приключва с целувка

Винаги сънят приключва с целувка

Винаги сънят приключва с целувка
Здравейте, бих искала да споделя нещо с всички вас, които четат или посещават този сайт от време на време. Имам крайно необичайни за мен сънища с най-добрият ми приятел. Не знам всъщност точно кога беше първият път, когато го сънувах, но вече се случва за 3 или 4 път и винаги сънят приключва с целувка. С момчето се познаваме от 7 години и го чувствам супер близък, като брат.

Снощи беше поредният сън. Бяхме вкъщи и той беше в официален костюм, а аз с домашни дрехи и отидох до него и го прегърнах през рамо и го попитах дали си е намерил дама (предполагам, че въпроса ми беше за дама за бала), а той ми отвърна, че не е и отидохме малко по встрани от останалите в стаята и той ме целуна по врата, след което се целунахме и се събудих.

Аз лично не съм сигурна дали има нещо повече от моя страна към него, но усещам как в съня ми тази целувка ми е приятна и сякаш я искам и аз. Някой може ли да ми каже какво да направя, защото се чувствам някак не на място . . . не мога да го опиша.
Благодаря Ви предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
02.02.2017 15:43
Сигурна ли си, че не изпитваш нищо. Ако си убедена, че нямаш чувства към него, най-вероятно е от хормоните. Тялото просто не разбира защо не си интимна с човек от другия пол. Спокойно, нищо ти няма, на много хора се случва.
0
0
Потребител#177263
Не съм сигурна дали изпитвам нещо ако трябва да бъда честна. Наистина ми е хубаво, когато сме навън заедно няма значение дали в компания с други хора или не, но не знам дали е някакво моментно привличане може би или наистина го харесвам.
Благодаря ти много за коментара все пак! Ще изчакам известно време да видя какво ще стане и дали ще продължа да го сънувам или нещо друго дали ще стане.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: