Ezine.bg»Споделени Истории»Пороци»Все повече се отдалечавам от реалността

Все повече се отдалечавам от реалността

Все повече се отдалечавам от реалността
Здравейте, от известно време не мога да си отговоря на един въпрос: Какво се случва с мен? Дали това което се случва с мен е нормално и защо съм такъв.

Аз съм само на 22 години и съм от новото поколение, от това поколение, което се родиха с телевизия и компютри. Децата на моето поколение не помнят време когато я е нямало масовата медия, тя ни е гледала от малки и ни е възпитавала. Аз като дете на това поколение отрастнах с детските филми на Disney, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, Fox Kids и Jetix. И тези програми заедно с интернет заемаха много голяма част от моя живот още от най-малка детска възраст.

Сега продължавам да гледам техните и много други филми и те вземат също толкова голяма част от живота ми, както в тази ранна възраст (Знам и за много други приятели на моята възраст, че продължават да гледат детски и анимационни филми, но не съм много сигурен че гледат чак в такова количество). Накратко денят ми започва с някоя серия от филм, който си го пускам на телефона, докато съм в леглото, ставам, отивам на компютъра на който си пускам някаква музика и се мотам с часове из мрежата, ако после изляза задължително си взимам слушалките такаче в автобуса да си слушам музика :idea: и докато си слушам музика и съм се облегнал на прозореца с очи някъде в пространството, всъщност нищо не виждам от заобикалящия ме свят понеже въображението ми е заето наистина до много голяма, направо огромна степен с картини в главата ми, картини и музика от някоя анимация, детско, някой друг филм или моя си сцена за бъдещ филм(какъвто и да е : игрален, анимация или мотив за сериал) която с нетърпения очаквам да я запиша подробно в тетрадката си :idea: :idea: .

Всъщност през цялото ми ежедневие, когато не гледам някакъв клип, филм, или не съм в интернет, съзнанието ми до огромна степен е въвлечено да си представя нови сцени, ситуации и всякакви въображаеми светове, и вечер когато си легна пробвам да запиша новите си идеи, да доразвия старите и да нарисувам някоя скица в моята любима тетрадка, след това когато си легна си слагам слушалките, пускам си музика и оставам с часове да си мисля за така любимите си идеи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
20.03.2017 17:30
Аз не разбрах работиш ли нещо. Защото вероятно наистина имаш талант. Опитай да си намериш работа, свързана с това, което правиш по цял ден. Така поне ще съчетаеш полезното с приятното.
2
0
Пламена M.
Пламена M.
02.03.2017 17:53
В това няма нищо лошо. Явно имаш талант, подплатен с въображение. Продължавай и се развивай.
2
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: