Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Изневерих на мъжа ми и целият град разбра

Изневерих на мъжа ми и целият град разбра

Изневерих на мъжа ми и целият град разбра
Здравейте.
Познатата на всички история - изневерих на мъжа си и той разбра, както и целият град, в който живея. Разбира се той ми каза да си събера нещата и да се изнеса от къщата му. Имаме две деца. Те останаха при него. Впоследствие напуснах работа и заминах за чужбина. Беше невъзможно за мен да живея и работя в родния си град. Много плаках и му се молих да размисли, но беше непреклонен.

В същото време всяка вечер ме вземаше с колата и се скривахме някъде от хорските очи. Говорихме за предателството ми, аз плачех, после ме целуваше и искаше любовни ласки. Така в продължение на месец, докато не заминах. Вече близо две години съм в чужбина. Работя и не съм спирала да им помагам финансово. Не излизам, нямам никакви контакти извън работното си място. През тези две години всеки ден си пишем и редовно се чуваме.

Прибрах се в България да видя родителите си. Две седмици в апартамента им без да се появят в града. Мъжът ми идва с колата и ходехме в съседни градове да пием кафе и т. н.

После ме изпрати до летището​ и на раздяла много плака. Плака, като малко дете. Много ми е тежко да живея без тях. Не разбирам защо ми пише и ми говори мили думи, а в същото време не иска да се върна при него. Доста често съм в лошо настроение и плача, за което имам проблеми в работата. Не мога да приема раздялата ни и ако нямахме деца, щях да сложа край на живота си. Не се храня редовно, вземам хапчета за сън, защото не спя по цели нощи.

Обръщам се към вас, читатели с надежда за съвет и помощ. Изневяра трудно се преглъща, но мисля, че човек, когато обича е възможно да прости и да даде втори шанс. Искам само отново да бъда със семейството си.
Помогнете ми!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
02.05.2017 17:34
Той е крайно притеснен от хорското мнение, но е време да престане. Виж - ние няма как да ти кажем универсален метод, който да ви събере. Нужно е ти да го попиташ за реалната причина. Ако наистина населеното място е проблема, просто се преместете някъде другаде, заедно. Ти не може да живееш повече в този ад.
9
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: