Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Как да разбера дали той ме харесва?

Как да разбера дали той ме харесва?

Как да разбера дали той ме харесва?
Здравейте, аз съм момиче на 14 години (7 клас) . Та искам да ви питам как да разбера дали едно момче ме харесва? Тъй като едни мой приятелки постоянно ми казват колко много ме харесва. В началото не им вярвах но след това започнах да се замислям. . .

Тъй като той постоянно идва пред чина ми (понякига сяда до мен през мождучасията)за да си говорим. Защитава ме пред другите и всеки път когато го погледна ми се усмихва . Досега бяхме в един клас и до 6ти клас не ми обръщаше особено внимание, но тази година е различно.

Говорим си, смеем се и т. н. Дори и най-добрия му приятел ми намеква по някакъв начин, че той ме харесвал. Но аз все пак де чудя. Ако имате мнения, съвети по въпроса ще се радвам да ги чуя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
31.05.2017 16:52
Еми нормално вече да ти обръща внимание - вече сте пораснали, хормоните бушуват и в това няма нищо лошо. Запази добрите отношения, но нека той направи първата крачка. А ако ли не - имаш един добър приятел в негово лице. Запомни едно и го следвай винаги - не харесвай някого само, защото той харесва теб. Ти си дама и ти избираш с кого да си.
4
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: