Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Тъжни заключения за голяма част от тукашните жени

Тъжни заключения за голяма част от тукашните жени

Тъжни заключения за голяма част от тукашните жени
Добър ден! Ще се пробвам да съм максимално кратък. На 29 съм и според оценките на хората, с които съм общувал аз съм симпатично, умно, забавно и здраво стъпило на земята момче. Имам добро чувство за хумор и обичам да се движа и да спортувам.

Играя футбол, тичам, карам колело, ходя на планини, екскурзии, тренирал съм и малко бокс и не съм някой темерут, комуникирам добре. Стегнат съм и нямам отпуснат бирен корем и сланини - Висок съм 186 и варирам между 83-86 кг. Винаги са ми казвали, че съм в категорията на желаните мъже и се изненадват, че още не съм се оженил или сгодил.

Не се радвам на това, но мога спокойно да заявя, че много момчета и мъже ми завиждат и ме гледат накриво по улиците, макар и да нямам вид на някой надут тип. В компания жените ме търсят с поглед и комуникацията ми с тях е на ниво, но ето сега идват едни потробности! Не съм студент и нямам кола, нямам висока квалификация, защото съм принципен и не одобрявам факта, че всеки втори с пари става интелектуалец, не са ми приятни средите на студентие.

Всеки втори там се записва да учи, за да си прави купона и да забива мацки. Не се кефя на такъв тип живот. Не си изкарах и шофьорска книжка и въпреки това мога да шофирам, просто виждам, че тук всеки втори расъл недорасъл е шофьор и кара застрашително по пътищата. Не искам да си намеря жена, само защото имам свое собствено жилище и автомобил, искам да преживея някаква емоция. Обиколил съм всички страни от бивша Югославия и комуникацията ми с местните е уникално приятна. Тук всяка жена ме преценява по външен вид, привличат се. Това е хубаво, ходя винаги чист и спретнат, бръсна се. . но. . разберат ли, че нямам никакви сериозни доходи, собствено жилище и кола и хоп приключват взаимоотношения.

Срамно е, че първият си секс го направих на 23 години в гр. Ниш(Сърбия) със сръбкиня! И винаги, независомо дали съм ходил в Македония, Сърбия, Босна или Черна гора, някоя от местните девойки хлътва по мен и е готова да живеем заедно, но ангажиментите в България ме спират и пропилях доста шансове за щастлив живот. Все повече и повече си мисля, че съм глупак и тук ще си остана ерген. Осъзнавам, че много от българките харесват истинските мъже, дори и бедните но просто по-важно за тях е да имат пари, тъй като страдат от сериозни комплекси. Лошото е, че и много от бъгларските мъже са такива.

Гледат да си осигурят някакъв стандарт за да си намерят жена, а реално повечето не се вписват в критерия на въпросната жена като типаж, но както и да е. Знам го това, понеже като отида с някой на заведение, на съседната маса стоят мъж и жена, и жената не спира да ме гледа и да ми се усмихва! Явно не намира качествата в мъжа си, а ги намира в мен. И сега искам да кажа, че последната ми авантюра е с жена от Босна и Херцеговина, с която ще заживеем заедно след около година. Реших да се махна окончателно от България!

И главното нещо, за което всъщност исках да информирам аудиторията на този сайт е това, че много млади мъже заминават в чужбина заради глупостта и посредствеността, комплексащината и комерсиалщината на тукашната жена. Това е жалко, аз познавам много стабилни и добри момчета, ала и те заминаха да търсят щастието си по света.
И го намериха!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#192998
Смятам, че е прекрасно, че си намерил любовта. Любовта обаче не трябва да те огорчава и те изпълва с гняв. Друг проблем за теб е, че оставяш твърде голяма дистанция във времето докато се събереш с любимата си. Ако има някакъв начин привлечи я ти при себе си (в България или където живееш).
0
0
shukran
shukran
05.09.2017 19:03
Ami v dneshno vreme jenite rabotqt poveche ot mujete,ako epusna moje da se izdurja sama,ako moje da si smeni krushkata sama,togava ti za kakvo shte i si,da ti pere gashtite i skapana ot rabota da ti gotvil li?kato cheta,vijdam razujdeniq na muj koito otdavna e na suho,no jenite ne ti sa Vinci che ne lubov nqma da q nahranqt.
2
0
Пламена M.
Пламена M.
08.08.2017 17:23
хаха. браво пич, да видим до кога ще те издържи тази без доходи, образования и БЪДЕЩЕ :D
7
2

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: