Детската ми любов - искам само него!

Детската ми любов - искам само него!
Здравейте Аз съм момиче на 25 години историята ми е малко дълга но ще се радвам да оставите вашите коментари. Ще се радвам да чуя вашето мнение и така започвам да разказвам става дума за една моя голяма детска любов израснали сме заедно още от детската градина аз бях влюбена в него Спомням си как лягах в неговото легло и му обличах пижамата а той се оплакваше на госпожата какво съм направила. след това станах приятелка с най-добрия ми приятел. за да мога да имам контакт и достъп до него. да сме в една компания бяхме сигурно трети четвърти клас.

Той много обичаше кучета аз тогава имах гръцка плачеща болонка използвах неговия приятел за да може да ме среща с него за да може да ми разхожда кучето и да му се радва след това Влязох най-накрая в тях легнах в неговото легло исках да ми е първия Пазех се до последно за него обаче момчетата се развиват по-бавно от момичетата и той въобще не се усещаш и че аз го харесвам и искам да си легна с него след години вече големи на 18 години си спомням че го направих с него за първи път но тогава. За съжаление аз не бях девствена.

Много исках той да ми е първия но не се случи след като го направихме той не ми се обади повече и явно не е знаел че го харесвам и че съм влюбена в него, тогава аз тръгнах с едно друго момче с което имах връзка цели шест години когато се карах с него и когато той имаше връзка с друго момиче и като се скараха пак се виждахме обаче такава връзка мен не ме устройваше аз бях готова да оставя приятеля си с който съм 6 години за да бъда с детската си любов и тогава не му.

Признах че го харесвам и че го обичам Минаха години пораснахме още вече на 25 той пак ме потърси отказвах му до последно обаче като го видях в магазина изтръпнах цялата сърцето ми се разтупка всякаш че всичко ми се връща от преди две негови думи Има накараха пак да му се отдам цялата Страшно много съм влюбена в него все още За съжаление той обича друга казва че не съм негов тип и не му допадам защото аз ходя с рокли гримирана поддържана и тя е обикновено момиче което ходи с тениски маратонки не се гримира А аз държа на външния си вид и мисля че една жена трябва да бъде красива и поддържана.

Той ми казва че аз не съм негов тип Обясних му се в в любов но той ми каза че не иска нищо друго освен да ни свързва леглото не ме устройваше но и на това бях съгласна само и само да е той след това неделя ха 500 километра защото Той замина на работа в друг град аз няколко месеца не съм лягала с друг мъж след него просто не искам друг да ме докосва освен той сега е тук но пак обича нея в добри отношения сме приятелски пак се виждаме пак е в леглото ми но искам аз да бъда.

Жената на живота му споделяме си абсолютно всичко а за бившия ми той за тази която обича как иска да иде при нея защото тя е от друга държава а аз исках така да обича мен и мен да ме дари с тази любов не знам какво да правя объркана съм всеки път когато се почувства сам предаден търсиме оплаква ми се ревем заедно не знам какво да правя от една страна искам да бъдеш щастлив с нея от друга искам аз да съм щастлива с него Възможно ли е.

Ако не се получи нищо между тях да бъде с мен не знам какво да правя Просто не ми се занимава с други мъже той първия на който съм била вярна и не искам друг мъж в живота си той е различен не като другите Не посяга на жени много е чувствителен романтичен и грижовен прави всичко за човека до себе си просто той е мъжът който винаги съм искала посъветвайте ме нещо Благодаря за отделеното време[Още подобни истории тук]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

silvira
silvira
23.02.2018 08:27
Остави го да живее този човек!
2
0
Пламена
Пламена
20.02.2018 17:20
Той е курвар, който те използва само за секс. Не си му била вярна никога, защото дори девствеността не си си опазила за него. И най-вероятно не иска да е с теб Не, защото носиш рокли, а защото си с правопис на дете в предучилищната.
2
0