Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Здраве»Друсам с антидепресанти от мъка

Друсам с антидепресанти от мъка

Друсам с антидепресанти от мъка
Здравейте, момиче на 26 години съм, личният живот не ми върви изобщо - попадам на боклуци давам всичко от себе си и после ме захвърлят, тежко преживявам разделите влюбвам се бързо за това нямам и много партньори.

След раздяла изпадам в депресии или съм нон-стоп пияна и ревяща, та една приятелка взема хапчета беше и много добре, бях зле реших да опитам, изпих 5 на веднъж, винаги трябва да се превишава дозата за да има ефект, беше чудо болката която изпитвах от раздялата изчезна стана ми спокойно не ми пукаше от нищо, пълен непокист и къщата да гори не ти пука безчувствен си.

Сега пак имам същият проблем с момче, мисля пак да взема депресията ме смазва нямам настроение не ми се занимава с нищо, мога ли да се пристрастя има ли странични ефекти?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
09.05.2018 16:00
Ти си твърде емоционален човек и те съветвам да изразяваш емоциите си, а не да бягаш от тях с помощта на хапчета. Говори за случилото се с приятели, с родителите си, започни да си водиш дневник и да описваш чувствата си, намери си хоби като танци, готвене и рисуване, действат терапевтично. Не си първото момиче с разбито сърце, но може да си вземеш урок от случилото се. Добре помисли къде си сгрешила в преценката си и за какво да внимаваш. Вдигни летвата за мъжете. От теб зависи.
0
0
Кристина Черникова
Безумно е млад човек да си съсипва така живота заради някакви раздели. Неприятно е да, но никой мъж не заслужава да рискуваш здравето си заради него. Вземи се в ръце и прояви малко повече самоуважение към себе си. Ако трябва потърси помощта на психолог, преместите се в нов град, намери си нови занимания. Има начини да излезеш от емоционалните дупки, без да се тровиш с алкохол и успокоителни.
2
0
Пламена M.
Пламена M.
02.04.2018 17:24
Не само можеш да се пристрастиш, а може и да предозираш и да умреш. Замисляла ли си се колко е малоумно да си унищожаваш здравето заради хора, на които не им пука за теб и които няма и да се помнят, каквото и да се случи с тях. Вместо да избираш хапчета, научи се как да избираш мъже. Започни от това да уважаваш себе си, а не да пиеш и да се излагаш постоянно ( повярвай ми, всички сме го правили - срамно е ).
2
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: