Не мога да му кажа

Не мога да му кажа
Здравейте, аз съм Мариела от Пловдив, не знам какво да правя. Имам приятел на 22г в София който ме обича и аз него. . . аз ще съм скоро пълнолетна, но живея в Анлия ние с него тук се запознахме, бяхме приятели и двамата се харесвахме, но никой не си го призна и също така аз имах връзка с неговият най-добър приятел, а той с моята най-добра приятелка въпреки, че неговата беше за 3 дена а моята за 7месеца, не исках да излизам с бивш на приятелка нито пък той, но тя така или иначе усещаше и ми намекваше да не го правя като посрояно когато виждаше че ставам близка с него казваше "дали направих грешка че го заебах"

Аз не можах да му призная и той си намери друго момиче в България и се върна да живее там, но са скъсали и след толкова време най-накрая ние се събрахме (родителите ми знят за нас не е сигурно дали удобряват връзката ни защото той си е в Бг аз тук и за сега е добре, но ако беше тук със сигурност не биха удоблири лесно) та проблемът е, че аз искам да живея в България за да съм близко до него и вече говорих с майка ми, но някак с времето просто стана ясно, че няма да стане 1. защото аз не съм учила в България от 4-ти клас и не помня повечето от нещата а трябва да взимам матури за да влезна в което и да е училище а в София има училище за козметика тъй като аз съм главно насочена към това и психология (даже тук септември почвам в колеж курсовете) но в Бг е гимназия и трябва да имам сертификат а аз нямам и + че е в София. . .

просто там бъдеще няма той може да дойде тук, защото баща му е тук заедно с брат му и сестра му, но аз знам, че той не се чувства на място тук и не искам да го моля за това а той има добре заплатена и хубава работа там. . . и аз сега май месец ще си идвам в България и той мисли че ще остана да живея там даже иска да наеме апартамен а аз не мога да му кажа, че ще мога най-много 3месеца да стоя в България а не искам да го загубя. . . за него е много важно да сме един до друг не обича разтовнието моля ви спешно за съвет. Благодаря
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
09.05.2018 15:22
Явно е, че си много влюбена, но освен любовта трябва да вземеш и други неща предвид. Взимаш решение, което ще окаже трайни последствия в живота ти. Затова си помисли какво наистина искаш. Доколкото разбирам, ако дойдеш в България ще си изцяло зависима от това момче, защото нямаш дори основно образование и не можеш да си намериш добра работа. Готова ли си да се откажеш от мечтата си за психологията, от сигурността, която родителите ти са изградили? Тук не става въпрос само дали се обичате, а и готови ли сте да изтърпите последствията от жертвите, които ще направите. Лично за мен сте прекалено млади за подобен скок.
0
0
Потребител#192998
Проблемът ти е само в стереотипа, че няма бъдеще в България. Това какво общо има с любовта? Ако го обичаш няма значение къде се намираш.
1
1
Анонимен
Анонимен
20.04.2018 17:40
Пловдивска сапунка . Защо ни занимавате с тези боклуци?
0
0
Пламена M.
Пламена M.
16.04.2018 17:17
Аз само не разбрах дали сте се виждали очи в очи. В смисъл - връзката ви само от разстояние ли е, станахте си гаджета по фейса само, или когато си била тук сте си имали сериозна връзка. Защото, ако не сте се виждали, няма как да рискуваш цялото си бъдеще и живот, защото той не иска да дойде. Един мъж на място прави жертви, ако иска да е с момичето, което обича.
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: