Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Пълничка съм и не ме харесва! Да се боря ли за него?

Пълничка съм и не ме харесва! Да се боря ли за него?

Пълничка съм и не ме харесва! Да се боря ли за него?
Вече не знам какво да правя. . . Той няколко пъти ме прегръщаше, докато се разхождахме с приятели в парка. . . Беше влюбен в момиче от класа ми, но тя го отряза и се върна при бившето си гадже. . . Той е хубав и висок и много момичета го харесват, но аз не го харесвам аз го обичам истински, но съм леко пълничка и той за това не ме иска, наистина пробвам да отслабна, сутрин ям активия, в голямото си взимам или печени картофи с подправки или свинско с ориз от месарницата пред училището, хапвам по един сладолед на ден това ми е единственото сладко и най накрая вечерям, не ям пържено и през лятото мразя да ям тестени изделия. Понякога пия кола, но това е веднъж седмично.

Нека преминем към темата. Когато започна да става хубаво времето започнахме да излизаме, а всъщност гаджето на момчето беше от класа ми излизахме тя постоянно го гонеше защото, или се филмираше или все още я харесваше. Веднъж ме зарязаха тя разбира се отиде веднага да го успокоява и аз си тръгнах и ми написа, че отново са разбрали, че се харесват беше ужасно аз много плаках и се държах дръпнато, разбира се грешката ми беше, че продължих да излизам с тях и сега са скъсали. . . .

Още го харесвам, но понеже не се обличам като кифла и к*рва и съм пълничка той не ме харесва. . . Писах му стихотворения, приятелката ми говори с него, нооо дойде един ден и каза (Благодаря, че правиш тези неща за мен). Сега тримата ни най -добри приятели се опитват да ни съберат, ноо им казах да не го притискат и да оставят нещата така всичко ще мине и така, но не се отказват. ❤❤❤❤❤❤
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Антония Р.
Антония Р.
07.06.2018 17:00
Разочарованията в любовта не са приятни, но е хубаво да приемаш, че винаги ще има хора, които те харесват и такива, които няма да те харесват без значение какво правиш за тях. В крайна сметка се стреми да се заобикаляш с хора, които те ценят заради теб самата, защото с тях ще се чувстваш подкрепяна и обичана, а не все едно си на изпит и може да те зарежат във всеки момент. Съветът ми е да не се стараеш за човек, който не се старае за теб. Ако искаш да промениш външния си вид, направи го за себе си и за здравето си. Премахни всички вредни храни, започни да се храниш по 3 пъти на ден и да спортуваш за свое самочувствие, а не за да се харесаш на някого.
2
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: