Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Пълна съм и затова се двоуми...

Пълна съм и затова се двоуми...

Пълна съм и затова се двоуми...
Здравейте, ще ви разкажа на кратко какво е станало и искам съвет ! Благодаря ви предварително!
Аз съм момиче на 15 години и през септември месец се преместих в ново училище там се запознах с едно момиче с нея се сприятелихме много бързо станахме като сестри. покрай нея се запознах с още хора и така. Почнахме да излизаме все по често и по често с едни и същи хора все пак това си е нашата малка компания. Покрай това момиче се запознах с две момчета едното на 22 а другото на 18 години.

С момчето на 22 почнахме да си пишем и започнах да го харесвам той разбра и тръгна да отвръща със същото, но тогава се събра с неговата бивша и точно в деня в който се събраха той ме целуна, аз го оставих намира защото от една страна неговата приятелка ме заплашваше и от друга не излизам с обвързани момчета, но после започнахме да излизаме с момчето на 18 и се забавлявахме, наскоро започнах да го харесвам, и преди два дни като излезнахме аз и той и още две момичета, той започна да се закача и тъй като имаше един малък фонтан близо до нас започнахме да се пръскаме и той ме "изкъпа" цялата, всички започнахме да се смеем на тази случка, но започна да вали и отидохме да се скрием от дъжда макар че аз и той бяхме мокри, стояхме докато не спря да вали.

След като спря си тръгнахме, докато се прибирахме той беше викнал една от приятелките ми и я беше попитал дали не го харесвам, и тя отрече но после той и каза да не се прави и дойде та говори с мен, аз му казах истината и той викна същото това момиче което беше питал, започнаха да обсъждат плюсовете и минусите на връзката. Единствения минус беше, че съм пълна и нали "уж " не го интересува хорското мнение но все пак това било единствения минус. Той ми каза че съм мило момиче но не могъл да се разкъса между мен и обещанието си към най-добрия му приятел.

Защото той му беше обещал да се преместят в един град далеч от мястото което живея. Иска да си помисли и тогава да ми отговори. Каза че всичко е 50 на 50. Аз още от самото начало си мислих че ще каже "не" и затова не исках да му казвам, но ето че вече знае. В същия ден изпратихме двете момичета до тях и тръгнах да се пребирам до някъде той ме изпрати и за "чао" ме гушна и ме целуна по бузата.

Моите приятелки се опитват да ме успокоят като ми казват че той ще иска да тръгнем но аз знам че той в момента мисли как да каже че иска да си останем само приятели по по- деликатен начин. Искам да попитам вие как мислите : дали той се опитва да ми каже "не " по-деликатен начин или ще поиска да сме двойка?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари

Изпрати

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: