Да продължавам или да се върна?

Да продължавам или да се върна?
Здравейте мили хора! Ще Ви споделя на кратко моята история и дилема. С приятеля ми живеем заедно от година вече, харесваме се, обичаме се и ни е добре заедно. Попринцип сме от различни градове от двата края на България. Аз реших преди година да се преместя да живея при него.

Отначало всичко беше добре имах надежди, че ще си намеря работа и устроя, но след година вече още не съм намерила свястна работа, мястото където живеем почна да не ми харесва(в краен квартал на града е, дома е за ремонт, наблизо няма удобен транспорт, а нямаме шофьорски книжки), съседите също не ми допадат(недоволстват или искат нещо понякога), а и ми липсва работата ми в моя град, приятелките и излизанията с тях.

Споделих му преди време за тези неща и поисках да се преместим в моя град, но е категоричен, че няма да се премести, а аз ако искам да си вървя и да идвам както преди да се виждаме. . . .

Дилемата ми е да остана при него въпреки условията, които не ми харесват и ми е кофти понякога когато той е на работа и с нетърпение чакам да се прибере докато си седя вкъщи и липсата на свястна работа ИЛИ да се прибера в моя град при родителите ми и пак да започна старата си работа и начин на живот, когато излизах с приятелки и пътувам да се виждаме, но пък тогава той ще ми липсва всеки ден да сме заедно както беше преди да се съберем.[Още подобни истории тук]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Криси Черникова
Криси Черникова
18.07.2018 17:24
Мисля, че трябва да се върнеш в твоя град. Опитала си и ето - една година нищо. Няма смисъл да се лишаваш от хубавия си живот заради някой, който очевидно не би направил същото за теб.
1
0