Наранява ме, но не мога да си тръгна

Наранява ме, но не мога да си тръгна
Знам, че звучи много глупаво, но съм на 14 и съм луда влюбена в доста по-голям от мен мъж. Той е нас 21 и си има приятелка, с която живеят заедно. Не я обича, имам чувството, че не е обичал никога през живота си. Женкар е иска да има всяко момиче, до което стигне погледът му.

Всичко започна преди 6 месеца. Той искаше да бъде с мен , може би е искал само секс от мен. Говореше ми всякакви неща, че ще я остави само , за да бъде с мен , а аз вярвах , като най-голямата глупачка. С времето се влюбих в него. Всички заеха за отношенията ни, дори и приятелката му.

3 месеца по-късно бях толкова влюбена и правихме с*кс 2 пъти, но той не спираше да поддържа връзка с мен и всичко си беше както преди това. Няколко пъти ме нараняваше и се опитвах да се отдръпна и успявах , но когато го видех все едно започвах отначало. Бяхме спрели да се виждаме и чуваме може би месец, но преди няколко седмици отново го видях и всичко се върна.

Знам всичко, което е правил и прави. Излизаме, виждаме се късно вечер и преди няколко дни отново правих с*кс с него, но не го бях правила с никой друг и до днес не искам. Следващата вечер отново ми звънна да се видим и отново правихме това, но наскоро отново се отдръпна от мен. Не ме търси, не ми вдига , когато му звъня, наранява ме .

Знам, че съм много малка за такива неща, но просто не мога да му откажа- обичам го толкова много . Знам, че ме търси само , когато има нужда от нещо, но не мога да му кажа не.

Мога, но нещо в мен не иска! Какво да правя? Моля, не ме съдете, знам че постъпвам глупаво , но не искам да е така, просто става. Помогнете ми , дайте ми съвет какво да правя. [Още подобни истории тук]

Рейтинг

3.4
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (36)

Рони
Рони
24.08.2015 18:56
Щом си знаеш,че е глупаво,защо продължаваш?Използва те за разнообразие.Освен това е и на 21.Доста е спорно момчетата на тази възраст доколко големи мъже са.Поне като правите простотии използвайте предпазни средства.
1
0
адидаска
адидаска
26.06.2015 20:55
Момиче, на 14години, демек,7,8клас..прави секс, с обвързан младеж/женкар/ и страда..Ти искаш съвет, а сама знаеш отговора.Впрочем само ще допълня нещо .Непълнолетна си,още на гърба на родителите си,и не постъпваш правилно.Когато като дете сте играели някакви игри , напр." Не се сърди човече" ,"Война - на карти","Супер Марио-дори"..и като загубиш играта..забравяш..започва друга..Какво не можеш да приемеш..Че си на 14, и водиш полов живот с човек, който не е за теб, и че е рано.След всеки залез идва изгрев, след всеки кошмар-врата, се отваря, всяко начало е трудно.Но в момента, на 14год.за сериозна връзка да говорим е рано, а за друг приятел..може, но без полови контакти.Сега се готвиш за средно образование, а акъла ти е в секса..Или наблягаш над учебниците, или ставаш развалина, ако приятеля ти те подхвърли, и на други.За такива неща не мисли, не е време..просто..не си пропилявай..юношеството. дете, съсредоточи се върху др.неща .Успех!
3
0
Теди
Теди
20.07.2014 15:05
Малката този човек те използва ти си много малка за такива неща.
5
0
никита
никита
08.10.2013 12:40
безнадежден случай
2
0
милена
милена
08.10.2013 12:11
Има 1 проста приказка човек каквото сам си направи никой не може да му го направи. Трябва да е силен човек иначе ставаш изтривалка за нечии обувки. Първо си има мн прости правила в женкар не се влюбвам никога вълкът козината..т н т. Второ мъж дето сваля звездите на думи...думите стигат до като се добере до....нямаш ли си мама тати да ти поговорят. То затова и вълчо излапва агънцата щото агънцата мн глупави....но сега както си се оплела трябва да го превъзмогнеш иначе просто тока до някъде не се стига научи се да си избираш мъжете
2
0
vilsan
vilsan
10.09.2013 18:44
Ама ти кво си помисли че ще изостави приятелката си заради тебе ,позабавлявал се е.
3
0
vilsan
vilsan
08.09.2013 23:49
Първо ще ти кажа че си много малка да правиш секс и второ този човек не е за тебе той те използва
4
0