Великденските яйца: Изкуство с подръчни материали у дома

Великденските яйца: Изкуство с подръчни материали у дома

Една от най-обичаните традиции за Великден от млади и стари безспорно е боядисването на яйцата. То се е превърнало в истинско изкуство с годините.

1
Домашен Майстор - Така ще омекотите твърдите обувки

Така ще омекотите твърдите обувки

29.03.20180471

За съжаление, често освен чиста радост, новите обувки могат да донесат и много болка. Може би точно човек, носил твърди обувки, е измислил израза, че красотата изисква жертви. Проблемът обаче си е бил само негов, защото има начини да омекотите обувките

Домашен Майстор - Що е то куилинг?

Що е то куилинг?

09.08.201702198

Кулинг техниката се използва за украса на сватбени покани, декоративни кутии, дори има и бижута, правени по тази техника. Причината изкуството да е толкова разпространено вероятно се крие в това, че материалите имат ниска цена.

Домашен Майстор - Направи си сам: Ефектна украса за дома с помощта на смола

Направи си сам: Ефектна украса за дома с помощта на смола

02.04.20170424

За най-добър ефект ползвайте смес от равни части епоксидна смола и полиаминов втвърдител. В полученото вещество можете да добавите дребни вещи, брокат или изсушени цветя

Домашен Майстор - Как да направим сами подаръци за Нова година

Как да направим сами подаръци за Нова година

31.12.201601598

Близките ви ще се зарадват много повече на подаръци, изработени от вас. Направете сами красиви топки за елха. Украсени подходящо, те са ефектен подарък.

Домашен Майстор - Няколко прости трика, с които ще направите дома си по-красив

Няколко прости трика, с които ще направите дома си по-красив

17.09.20160639

Тези дни, когато наред с целия стрес, съпътстващ ежедневието ни, когато сме постоянно заети и времето ни никога не стига, винаги е добре да знаете и по някой друг трик, който може да ни облекчи и да направи живота ни по-лек.

Домашен Майстор - Наръчник на перфектната домакиня - хитрини за всеки дом

Наръчник на перфектната домакиня - хитрини за всеки дом

06.08.201503084

Всяка домакиня има различни безотказни трикове, които прилага в дадени ситуации. Някои ги знае от баба си, други пък са ѝ ги казвали приятелки. Няма как да отречем, че съществуват наистина много добри идеи за улеснение на бита

Домашен Майстор - Съвети за бързо отпушване на запушена мивка

Съвети за бързо отпушване на запушена мивка

03.07.201504082

Запушената мивка – кошмарът вкъщи. На пазара има многобройни продукти, които могат да ви помогнат за справяне с проблема. Те обаче са опасни не само за кожата, но и за здравето ни.

Домашен Майстор - Състаряване на мебели в бяло

Състаряване на мебели в бяло

03.02.2015032565

Технологията на състаряване на мебели може да се прилага върху всякакви дървени мебели и предмети – маса, столове, сандък от дърво, рамки и други.

Домашен Майстор - Да си направим механа в къщи

Да си направим механа в къщи

01.02.201504823

Механата несъмнено е стаята в българския дом, натоварена с най-много самобитност. Обикновено тя е украсена с много предмети от бита и ежедневието на нашите прадеди и носи едно неповторимо усещане за българското, което само може да се почуства.

Домашен Майстор - Практични идеи за дома

Практични идеи за дома

10.01.201502195

В бита ни често се сблъскваме с привидно прости ситуации, на които обаче не можем да намерим решение. Дребни на пръв поглед, те могат да изкарат от нерви дори и най-спокойния човек. Тук ще намерите списък с нетрадиционните, но изключително полезни решения

Домашен Майстор - Как да си направим сами нощно шкафче за спалнята

Как да си направим сами нощно шкафче за спалнята

07.12.201402524

Едно от важните неща за нощното шкафче е да се вписва в интериора, като се съчетае с останалите мебели. Освен това трябва да е практично.

Домашен Майстор - Нов живот за старите мебели

Нов живот за старите мебели

05.11.2014010374

Всичко, което ви е необходимо, е въображение – можете да превърнете стария и неугледен скрин в произведение на изкуството. Плюсовете са ясни – ще спестите значителна сума пари, тъй като няма да си купувате нова мебел.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни