Що е то куилинг?

Що е то куилинг?

2

Кулинг техниката се използва за украса на сватбени покани, декоративни кутии, дори има и бижута, правени по тази техника. Причината изкуството да е толкова разпространено вероятно се крие в това, че материалите имат ниска цена.

1
Домашен Майстор - Направи си сам: Ефектна украса за дома с помощта на смола

Направи си сам: Ефектна украса за дома с помощта на смола

02.04.20170364

За най-добър ефект ползвайте смес от равни части епоксидна смола и полиаминов втвърдител. В полученото вещество можете да добавите дребни вещи, брокат или изсушени цветя

Домашен Майстор - Как да направим сами подаръци за Нова година

Как да направим сами подаръци за Нова година

31.12.201601542

Близките ви ще се зарадват много повече на подаръци, изработени от вас. Направете сами красиви топки за елха. Украсени подходящо, те са ефектен подарък.

Домашен Майстор - Няколко прости трика, с които ще направите дома си по-красив

Няколко прости трика, с които ще направите дома си по-красив

17.09.20160556

Тези дни, когато наред с целия стрес, съпътстващ ежедневието ни, когато сме постоянно заети и времето ни никога не стига, винаги е добре да знаете и по някой друг трик, който може да ни облекчи и да направи живота ни по-лек.

Домашен Майстор - Наръчник на перфектната домакиня - хитрини за всеки дом

Наръчник на перфектната домакиня - хитрини за всеки дом

06.08.201502875

Всяка домакиня има различни безотказни трикове, които прилага в дадени ситуации. Някои ги знае от баба си, други пък са ѝ ги казвали приятелки. Няма как да отречем, че съществуват наистина много добри идеи за улеснение на бита

Домашен Майстор - Съвети за бързо отпушване на запушена мивка

Съвети за бързо отпушване на запушена мивка

03.07.201503642

Запушената мивка – кошмарът вкъщи. На пазара има многобройни продукти, които могат да ви помогнат за справяне с проблема. Те обаче са опасни не само за кожата, но и за здравето ни.

Домашен Майстор - Състаряване на мебели в бяло

Състаряване на мебели в бяло

03.02.2015028842

Технологията на състаряване на мебели може да се прилага върху всякакви дървени мебели и предмети – маса, столове, сандък от дърво, рамки и други.

Домашен Майстор - Да си направим механа в къщи

Да си направим механа в къщи

01.02.201504389

Механата несъмнено е стаята в българския дом, натоварена с най-много самобитност. Обикновено тя е украсена с много предмети от бита и ежедневието на нашите прадеди и носи едно неповторимо усещане за българското, което само може да се почуства.

Домашен Майстор - Практични идеи за дома

Практични идеи за дома

10.01.201502047

В бита ни често се сблъскваме с привидно прости ситуации, на които обаче не можем да намерим решение. Дребни на пръв поглед, те могат да изкарат от нерви дори и най-спокойния човек. Тук ще намерите списък с нетрадиционните, но изключително полезни решения

Домашен Майстор - Как да си направим сами нощно шкафче за спалнята

Как да си направим сами нощно шкафче за спалнята

07.12.201402435

Едно от важните неща за нощното шкафче е да се вписва в интериора, като се съчетае с останалите мебели. Освен това трябва да е практично.

Домашен Майстор - Нов живот за старите мебели

Нов живот за старите мебели

05.11.201409482

Всичко, което ви е необходимо, е въображение – можете да превърнете стария и неугледен скрин в произведение на изкуството. Плюсовете са ясни – ще спестите значителна сума пари, тъй като няма да си купувате нова мебел.

Домашен Майстор - Домашен майстор: Как да боядисам стаите?

Домашен майстор: Как да боядисам стаите?

22.08.2013010398

Изцяло премахвате мебелите от стаята или поне добре ги покривате с платнища, за да не се изцапат. Подът покрийте със стари вестници или ако разполагате с найлон. Първо грундирате стената.

Домашен Майстор - Приложение на оризовата хартия

Приложение на оризовата хартия

24.10.201202335

В продължение на векове оризовата хартия се е ползвала в Япония и в Китай за писане на писма и за рисуване на красиви картини.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни