Ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Хитри трикове за страхотна визия без грим

Хитри трикове за страхотна визия без грим

4 от 4 Снимки

4. Кокосово масло вместо балсам за устни


Голяма част от балсамите, които се предлагат на пазара, съдържат химикали, които карат устните ви да изглеждат бляскави едва няколко минути.

За сметка на това, едно намазване с кокосово масло е достатъчно, за да не усещате никакво напукване и сухота поне няколко часа. То се намира изключително лесно в аптечната мрежа, достъпно е, а на всичкото отгоре ухае божествено.

Много жени смятат, че гримът е единственият начин да изглеждат красиви всеки ден. Несъмнено, изкуството да твориш с четки върху лицето е важно качество, което може да бъде и изключително забавно, но съвсем не е нужно то да се превръща в рутина.

А и много дами имат огромното желание да направят шедьовър с макиаж на лицето си, но скромните им възможности често им пречат да постигнат жадуваната цел да имат визия на топмодел. В резултат на това гримът стои като маска на лицето и по-скоро буди страх и смях, отколкото да привлече положителни погледи.

И макар да знаем колко трудно някои дами ще се откажат от 20-те минути разкрасителни процедури пред огледалото, ви предлагаме няколко основни трика, които ще ви помогнат да изглеждате свежи без макиаж. Разгледайте галерията горе и вижте как да спестите време, а успоредно с това да имате красива и естествена визия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
41
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Н
Н
10.02.2015 23:13
и от кокосово масло не се напукват, но се белят много, защото премахва мъртвата кожа.
0
0