Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Ефектни идеи за новогодишен маникюр

Ефектни идеи за новогодишен маникюр

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190208
2 от 3 Снимки

2. Бляскави камъчета


Според едно новогодишно поверие, за да бъде Новата година успешна и благодарна, трябва да я посрещнем в бляскави дрехи и аксесоари. Ако по някаква причина не ви се иска да заложите на тоалет с прекалено набиващи се на очи елементи, можете да се спрете на маникюр с изкуствени камъчета или мъниста. Идеята е особено подходяща за дамите, които не се страхуват от експерименти и обичат по-масивните декорации.

Новогодишната нощ наближава и навярно повечето от вас вече са измислили с каква прическа да посрещнат дългоочаквания празник, както и какъв тоалет и обувки да сложат.

Вероятно да си намислили и бляскав грим, с който да изпъкнат пред приятели и близки и да съберат всички овации. Нека не забравяме обаче, че за да бъде празничната ни визия завършена, трябва да помислим не само за специални дрехи, аксесоари и макиаж, но и за ефектен тържествен маникюр.

За тези, които все още нямат ни най-малка идея как точно искат да оцветят нотките си, предлагаме няколко впечатляващи идеи. Уверяваме ви, че с тях ще се превърнете в звездата на вечерта и ще посрещнете 2017 година наистина незабравимо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати