Ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Ефектни идеи за новогодишен маникюр

Ефектни идеи за новогодишен маникюр

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
3 от 3 Снимки

3. Брокат


Брокатените лакове за нокти бяха актуални преди десетина години, но ето че отново се връщат на мода. И тази Нова година много от представителките на нежния пол ще предпочетат да поставят акцент във визията си помощта на блестящите частици. Ако нанасянето на брокатен гел върху цялата нокътна плочка ви се вижда прекалено, можете да украсите с него само малка част от нокътя си. Така ще сте стилни, елегантни, но и женствени.

Новогодишната нощ наближава и навярно повечето от вас вече са измислили с каква прическа да посрещнат дългоочаквания празник, както и какъв тоалет и обувки да сложат.

Вероятно да си намислили и бляскав грим, с който да изпъкнат пред приятели и близки и да съберат всички овации. Нека не забравяме обаче, че за да бъде празничната ни визия завършена, трябва да помислим не само за специални дрехи, аксесоари и макиаж, но и за ефектен тържествен маникюр.

За тези, които все още нямат ни най-малка идея как точно искат да оцветят нотките си, предлагаме няколко впечатляващи идеи. Уверяваме ви, че с тях ще се превърнете в звездата на вечерта и ще посрещнете 2017 година наистина незабравимо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати