Ezine.bg»Статии»Красота»Домашни Процедури»Простички пролетни маски за съвършена кожа

Простички пролетни маски за съвършена кожа

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
3 от 3 Снимки

Маска с киви


Този сочен плод ще достави на кожата ви ценни витамини и ще премахне неприятните тъмни кръгове около очите ви. За да я направите, смачкайте един брой киви и го смесете с две супени лъжици кисело мляко, съветва влогърката Натали. Нанесете в зоната на лицето и шията и оставете да действа за двадесет минути. Измийте с топла вода и се насладете на разкрасения си лик!

Пролетта е може би най-прекрасният сезон, тъй като природата се възражда и всичко около нас е живописно. И докато цъфналите дръвчета и птичите песни са наслада за очите и ушите ни, не така стоят нещата за нашата кожа.

Както сами сте забелязали през март, април и май времето е доста променливо и слънчевите часове непрекъснато се редуват с вятър, дъжд и студ.

Резките метеорологични промени малко или много изтощават кожата на лицето и тя се нуждае от също толкова специални грижи, както през зимата, лятото и есента.

В галерията по-горе ще видите три идеи за подхранващи и озаряващи пролетни маски за лице, с които да направите кожата си здрава и красива.

Те са домашни и направата им изисква единствено приложението на продукти, които се намират лесно на пазара. Започнете да ги прилагате още днес тези полезни маски за лице и се сбогувайте с уморения вид, сенките под очите и раздразненията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати