Звездни дами над 50 с перфектна визия – вижте как я постигат!

1 от 6 Снимки
Звездни дами над 50 с перфектна визия – вижте как я постигат!
Снимка: The New York Times

1. Ел Макферсън


Известна в миналото с прякора Тялото, днес красавицата вече е на 53 години. Това не я отказва от така любимите ѝ екстремни спортове. Всеки ден тя отделя по минимум 45 минути за спорт на открито любими да ѝ падълбордът, сърфът и водните ски. Относно храненето си тя следва алкалната диета, вегетарианка е и пие по три литра вода на ден. Обожава плодови сокове, прави по 100 лицеви опори на ден и обожава системата за разтягане Total Gym.

Визията на звездите неминуемо включва перфектни мерки. Някои от световно известните дами успяват да запазят перфектната си визия и над 50, което е повече от удивително.

Все по-често ставаме свидетели на това как звездите сякаш спират времето. И докато някои залагат на естетични и пластични процедури, други залагат само и единствено на собствените си усилия.

Сред най-добре поддържаните дами в Холивуд, които отдавна са задминали младостта, са безспорно Мерил Стрийп и Джулиан Мур, които остаряват достойно, без да инжектират лицата си със смеси за подмладяване. В галерията горе вижте коя холивудска красавица как устоява на набезите на времето.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари