Ezine.bg»Статии»Красота»Коса»С тези домашни средства ще забравите за сухите и чупливи краища на косата

С тези домашни средства ще забравите за сухите и чупливи краища на косата

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
2 от 3 Снимки

Маска с мед и зехтин


За тази маска се нуждаете от мед в течно състояние. Набавете си 3 с.л., като смесите меда с 3 супени лъжици зехтин или сусамово масло. Разбъркайте и втрийте с нежни движения в краищата на косата. Нека маската остане на косата поне час, след което трябва да се изплакне с нежен шампоан.

Безспорно дългата коса придава женственост и очарование на всяка дама, но и тя изисква своите специални грижи. Един от най-честите проблеми, които срещат притежателките на буйна грива, са сухите и увредени краища, заради които тя изглежда неподдържана.

Под влиянието на слънцето и вятъра, както и заради въздействието на пресата за изправяне, сешоара и боядисването връхчетата на косата губят здравината си и има нужда от специално внимание и грижи.

В галерията горе ще откриете три домашни средства, с които да се преборите с изтощените си краища и да направите гривата си блестяща, жива и ослепителна.

Те се приготвят много бързо и лесно и за разлика от скъпоструващите козметични препарати в търговските вериги, няма да навредят на бюджета ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати