Красиви без грим – напълно възможно! Ето как

1 от 10 Снимки

1. Перфектни вежди


Веждите са рамката на лицето, а при липса на грим се превръщат в основен акцент. Намерете перфектната за вас форма и ги поддържайте винаги в идеален вид. Ако е необходимо, променете цвета им с боя или къна така, че да съответства с косата ви. Ако природата не ви е дарила с гъсти вежди, то ги мажете редовно със смес от рициново масло и витамин А или масло от рукола. Резултатът е забележителен и е видим само след няколко седмици употреба.

Естествената красота е сред тенденциите, които винаги са на мода. Много момичета прекарват часове наред пред огледалото, само и само да положат грима си така, че да остане незабележим. Много по-лесно всъщност е просто да подчертаят природните си дадености.

Да изглеждате перфектно без грим е напълно възможно. Следвайки няколко прости правила, вие може да изхвърлите всички разкрасителни продукти и просто да бъдете прекрасни такива, каквито сте.

Триковете, с които да изглеждате безупречно, са прости, но задължителни. Те ще накарат хората да застиват пред сияещото ви излъчване, дори когато нямате по себе си капка грим. Вижте в галерията ни на какво трябва да заложите, когато искате да изглеждате перфектно и без макиаж.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари