Ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Розов руж озарява умореното лице

Розов руж озарява умореното лице

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 4 Снимки
Розов руж озарява умореното лице
Снимка: Instagram

2. Руменина


Ако ви липсва руменина, то на помощ отново идва ружът. За целта се нанася деликатна линия от двете страни на шията и по контура към брадичката. По-наситена дъга се прави от очите към скулите и – готово.

Усмивката е най-силното ви оръжие срещу уморения вид. За да я подчертаете, ви трябва четка и малко розов руж. Той е най-добрият грим, който ще заличи умората завинаги. Или поне докато изтриете грима.

Розовият руж е прекрасен макиаж, който може да се използва в всякакви комбинации, но и дори да се носи без грим на очите или ярко червило. Понякога семпла основа в комбинация с руж прави истински чудеса. Специалистите все пак съветват за оптимални резултати винаги да завършвате с хайлайтър – така лицето ви ще изглежда още по-свежо.

Ружът, който ще ви накара да не изглеждате уморени, определено е розов. Той връща на лицето изгубената руменина, за да създаде ефект на едно здраво и свежо лице. Ако предпочитате друг цвят обаче, няма проблем – съветите са универсални и важат за нанасянето на всеки вид руж.

Модните тенденции тази година не подминаха и ружа за лице. Търсеният ефект се ограничава в четири основни ефекта. Те могат да се постигнат лесно в домашни условия, стига да следвате посочените стъпки. В зависимост от това какъв ефект търсите, може да се възползвате от следните техники, които събрахме за вас в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати