Ezine.bg»Статии»Красота»Домашни Процедури»Италианките разкриха тайните си за красота

Италианките разкриха тайните си за красота

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
6 от 6 Снимки

6. Умереност


Италианските влогърки са доказателството, че умерената игра с цветовете е печеливша стратегия. Цветните акценти във външния вид са важни, но не и прекалено шарените визии. Семпли дрехи, съчетани в червено червило или допълнени от червен лак за нокти е нещо, което определено ще привлече погледите към вас. За италианките акцентите са това, което прави визията завършена.

Дамите в Италия са едни от най-красивите и поддържани жени в цял свят. Митовете и легендите за красотата им са пословични. Има редица поеми, песни, приказки и какви ли не произведения на изкуството, които възпяват пословичната им хубост.

Красотата на всяка една нация се дължи до голяма степен на навиците ѝ. Всичко започва от храненето в определения географски район.

Следват навиците и привичките, предавани по наследство. Финалът се поставя от съвременните методи за разкрасяване, така тачени от италианските изкусителни.

Кафе за кожата, зехтин за косата – само тук ще откриете как италианките постигат визия, за която цял свят им завижда. Вижте кои са най-ценните им оръжия за разкрасяване в галерията ни!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати