Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Тайната за красота на Вивиан Уестууд ще ви остави с отворена уста

Тайната за красота на Вивиан Уестууд ще ви остави с отворена уста

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k77
Вивиан Уестууд

Малко след като приключи ревюто, с което дизайнерката Вивиан Уестууд представи последната си колекция по време на Седмицата на модата в Париж, тя изненада всички свои фенове, споделяйки тайната си за красота и младост.

Не се къпете твърде често, съветва 76-годишната дизайнерка, като твърди, че рядкото взимане на душ е съхранило свежата ѝ кожа.

Нейният съпруг, творческият директор Андреас Кронталер подкрепя желанието на Вивиан да се къпе само веднъж в седмицата, като казва, че това е превърнало вида ѝ в неподвластен на времето.

25 години по-младия от нея Андреас споделя, че би се къпал и само един път в месеца, но е твърде взискателен към външния си вид, за да се реши.

Бунтарката с рижава коса винаги е провокирала обществото с нестандартните си изяви, а само преди две години позира чисто гола за популярно френско списание.

И в тазгодишната си колекция тя демонстрира своята луда екстравагантност, като представи на подиума във френска столица модели, облечени в подобие на спални чували, а аксесоарите имитираха тежки и зрели плодове.

Вдъхновение е получила по време на ваканцията си във ферма е Тирол, а един от тоалетите е кръстен на теле, което Вивиан лично изродила.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати