Ezine.bg»Статии»Красота»Домашни Процедури»Тайните трикове за красота на корейките

Тайните трикове за красота на корейките

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
2 от 5 Снимки

2. Тонизиране със солена вода


Напълнете чаша с топла вода и добавете към нея 1 с.л. морска сол. Разбъркайте добре, докато солта се разтопи. След това използвайте тампон за грим, за да нанесете разтвора върху добре почистено лице. Освен че действа тонизиращо, той дезинфекцира кожата.

Дамите от всяка една страна си имат своите малки тайни за красота. В Индия например често си правят маски от сурови бадеми, които насят върху лицето си, за да хидратират добре кожата в тази област и да заличат досадните бръчки.

Друго много полезно разкрасяващо средство за индийките е кокосовото масло. С негова помощ подхранват кожата и кожата си. Благодарение на въздействието му се радват на по-блестяща, гъста и дълга грива.

В Бразилия си служат с пясък, за да ексфолират кожата си и да се преборят с целулита в областта на бедрата и задните части. В Египет, а и не само, дамите използват сода за хляб, за да избелят и полират зъбите си. Прилагат го с помощта на пръст и масажирайки с леки, кръгови движения.

Сред жените с пословична красота и свежа визия са и корейките. Разгледайте нашата галерия, за да научите кои са най-ефективните трикове за красота, които дамите там практикуват, за да изглеждат млади и обаятелни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати