Разкрасяване според Луната: Кои са подходящите дни за подстригване през януари

1 от 2 Снимки

1. Благоприятни дни за подстригване


Според лунния календар през месец януари 2018 година най-подходящите дни за подстригване са: 3, 4, 5, 10, 11, 14, 15, 17, 19, 20, 24, 26, 29, 30, 31.

Лунният календар се е появил много преди началото на нашата епоха. Преди много години само избрани хора се занимавали с наблюдаването на случващото се в небесата и влиянието, което небесните тела имат върху планетата Земя и нейните жители.

Взирайки се в Луната, представители на различни култури опитвали да предскажат кои са най-подходящите дни за водене на битки, започване на нова работа, сключване на брак, зачеване на дете, стартиране на диета и други значими моменти от човешкото битие.

Лунният календар може и да не е толкова популярен в съвременни свят, в който властват основно новите технологии, но той продължава да помага на много хора да вземат важни за живота си решения. Едно от тях според древните народи е и подстригването.

Някога се вярвало, че то има тежестта да променя човешката личност. Затова за него трябвало да се избере определен ден от месеца. Според астролозите именно в този период скъсената грива възстановява своята дължина най-бързо.

Ако и вие сте от хората, които не искат подстригването им да си личи, вижте в нашата галерия най-благоприятни дни за премахване на увредените краища през януари 2018 година. Освен това ще намерите и дните, които са най-полезни и за другите разкрасителни процедури.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати