Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Забравете за силикона! 4 домашни метода за повдигане и стягане на гърдите

Забравете за силикона! 4 домашни метода за повдигане и стягане на гърдите

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
4 от 4 Снимки

4. Плуване


Плуването е отлична тренировка за цялото тяло, с която може да се стегнете, без да натоварвате скелета си прекомерно. То тонизира мускулите. Само половин час дневно ви помага за възстановяване на жизнеността на тялото. Това увеличава капацитета на белите дробове и затяга гръдните мускули. Следователно – плуването ще укрепи гърдите ви. Така че, не се колебайте и бързо отивайте да плувате.

Гърдите са сред най-пренебрегваните части от женското тяло. Много жени просто не знаят каква е правилната грижа за този подарък от природата и ги оставят да се справят сами.

Всички жени знаят, че трябва да инвестират в добри сутиени и повечето от тях спазват това правило. Това обаче не е достатъчно. Грешките в грижата водят до увисване с напредване на годините. А има много фактори, които помагат в загубата на еластичност – като кърмене, менопауза, лоша диета и дори носенето на неправилния размер сутиени.

Все по-модерно става дамите да прибягват към скъпи операции, за да повдигнат гърдите си. Но това не е опция, подходяща за всички – както физически, така и финансово. Много по-евтино и безопасно е да се обърнете към народната медицина. Някои от методите за укрепване на гърдите у дома изискват малко и все естествени средства. В горната галерия кои са методите за повдигане и стягане на гърдите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати