Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Как да се храним при различните кожни проблеми

Как да се храним при различните кожни проблеми

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
6 от 6 Снимки

6. При тъмни кръгове под очите


Ще подобрите състоянието на кожата под очите, ако увеличите количеството на приетата вода и започнете да ядете повече риба тон, мазно месо, авокадо, краставици, елда, яйчен жълтък.

Всяка година похарчваме огромни суми за декоративна козметика и разкрасителни процедури, опитвайки се да направим кожата си перфектна. Малцина от нас обаче си дават сметка, че за перфектен външен вид не ни трябват силен грим и скъпи кремове, а подходящо меню.

Свикнали сме да спазваме хранителни режими, за да отслабваме, но всъщност най-важното за нашата диета не е да ни втали, а да захрани организма ни с витамини и минерали.

Именно те играят ключова роля за красивата кожа. Ако продуктите, които похапваме, са вредни и бедни на полезни съставки, никой козметичен продукт не може да компенсира този недостатък.

Ако пък менюто ни е изградено от подходящите храни, ще забравим за акнето, омазняването и другите кожни недостатъци, а бръчките ще се появят на по-късен етап. Вижте галерията ни какво трябва да похапвате според дерматолозите, за да се радвате на гладко, меко и сияйно лице.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати