Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Деми Мур откри тайната на вечната младост! Опитай и ти

Деми Мур откри тайната на вечната младост! Опитай и ти

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190207
2 от 4 Снимки

2. За гладка и млада кожа


Актрисата е почитател на качествената козметика, съдържаща единствено натурални съставки. Смята, че те са от голяма полза за изпъване, изглаждане и дълбоко хидратиране на кожата.

Деми Мур е сред холивудските знаменитости, за които времето сякаш е спряло. Актрисата е на 55-години, но никой не може да ѝ ги даде и определено изглежда по-добре, отколкото в зората на своята кариера.

За нея казват, че лицето ѝ изобщо не се променяло през последните десетилетия и дори е успяла да открие тайната на вечната младост.

Възможно ли е наистина Деми Мур да е неподвластна на времето и какви са нейните малки тайни за гладка кожа, перфектна фигура и блестяща коса?

Актрисата открай време е известна със своите пластични операции и манията си по младостта. Тя многократно се е подлагала на интервенции, с които да освежи визията си и да се подмлади.

За да запази резултатите от тях обаче, Деми полага и много други усилия. Вижте какви са правилата за красота, които звездата следва строго и препоръчва на своите дъщери. Узнайте как успява да е неотразима винаги!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати