Листа от смокиня

Листа от смокиня при увеличена простата

Над 70% от мъжете, преминали или навлезли в средната възраст, имат проблеми с простатата. Това се води хронично, но доброкачествено в повечето случаи заболяване, наричано още в научните среди аденом на простатата. При него, с напредването на годините, простатата се уголемява. Това води до болки в долната чат на корема, както и често уриниране.

Въпреки че простатата не е от жизненоважните органи в човешкото тяло, тя не е и орган, от който лесно трябва да се отказвате. Както и при много други болежки, народната медицина предлага лесни и приятни начини, които ще помогнат на организма ви да „прибере” увеличената простата и да ви даде приятно облекчение.

Интересното е, че тук на помощ идват листата от смокиня, слабо известни с тази си функция. Рецептата е следната: 3-4 смокинови листа (трябва да са добре развити) , се измиват хубаво. Поставят се в литър вода и се оставят на средно силен огън около 15-тина минути. Получената отваря трябва да кисне 2-3 часа, след което се прецежда. Полученото се пие вместо или с вода, по предпочитание, до постигане на резултат.

Увеличена простата

Под друга форма рецептата звучи така: 1 супена лъжица нарязани листа и една чаша вода се варят 1-2 минути, след което кисне 30-тина минути и се прецежда. На ден се пият по 3 чаши, желателно един час преди, или два часа след ядене. А ако смесвате една лъжица от тази смес с чаена зехтин, това ще даде и нови сили са стомашно чревните ви функции.

Всичко което ядем се отразява на нашето здраве. Тъй като листата от смокиня съдържат естествени антиоксиданти, то приемът на няколко листа в суров вид също би дал съответните сили на организма ви да се бори с нови сили срещу проблемът.

Листата от смокиня се използват в почти всички скъпи лекарства, давани за лечение на простата. Която и рецепта и да изберете, винаги е по-добре човек първо да опита, отколкото да се остави на произвола на съдбата.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

2.9
Общо 14 гласували
5 3
4 3
3 2
2 2
1 4
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията

Подобни Статии

От другите сайтове

Другите търсят

Свързани Рецепти

На актуалната страница виждате Листа от смокиня при увеличена простата. Ако имате предложение или смятате че публикуваната информация не отговоря на статията Листа от смокиня при увеличена простата, можете да се обърнете към нас от форумуляра за връзка. Пишете ни и ако желаете да напишем повече информация на тема Листа от смокиня при увеличена простата.