Скритите признаци, които издават депресия

1 от 3 Снимки

1. Преекспонирано щастие и енергия


Хората, които са свикнали с постоянното присъствие на депресията, са се научили да променят своите настроения. С актьорско майсторство те могат да ви заблудят, че днес е най-щастливият им ден в живота, докато вътрешно им се иска да заплачат.

Фалшивата личност е идеално прикритие за онези, които не искат да будят въпроси у другите. Така че, ако някой ваш познат ви се струва неестествено усмихнат и ведър, не се колебайте да го попитате как се чувства;

За много хора депресията често остава невидима, непризната и недиагностицирана. Зимата несъмнено е сезонът, който предразполага най-много към такива мрачни чувства. Човек, който страда от скрита депресия, често се налага да се справя сам с вътрешните демони, които го обземат.

Тогава светът става най-тъмното и студено място и няма никой, който е в състояние да го разбере. Да се пребориш с депресивните чувства съвсем не е леко начинание.

Ето защо днес ви представяме някои от най-често срещаните симптоми, които ще ви помогнат да различите истинската депресия от моментното емоционално неразположение /разгледай галерията/.

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари