Ezine.bg»Статии»Здраве»Симптоми»Скритите признаци, които издават депресия

Скритите признаци, които издават депресия

2 от 3 Снимки

2. Отбягване на близки и приятели


Всеки, който е страдал от мрачното заболяване, е наясно колко тежко може да бъде то. Хората, които ежедневно се борят с него, предпочитат да се самоизолират от своите близки и приятели.

Това се дължи на факта, че е изключително трудно да имитираш щастие пред хора, които те познават добре. Те предпочитат да се слеят с тълпата от непознати, с колегите от работа, или там, където няма да се набиват на очи.

За много хора депресията често остава невидима, непризната и недиагностицирана. Зимата несъмнено е сезонът, който предразполага най-много към такива мрачни чувства. Човек, който страда от скрита депресия, често се налага да се справя сам с вътрешните демони, които го обземат.

Тогава светът става най-тъмното и студено място и няма никой, който е в състояние да го разбере. Да се пребориш с депресивните чувства съвсем не е леко начинание.

Ето защо днес ви представяме някои от най-често срещаните симптоми, които ще ви помогнат да различите истинската депресия от моментното емоционално неразположение /разгледай галерията/.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
54
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати