Ezine.bg»Статии»Здраве»Народна Медицина»Четири билки за по-добро либидо

Четири билки за по-добро либидо

2 от 4 Снимки

2. Женшен


Доскоро за корена от женшен се смяташе, че се използва главно за успокоение на обтегнатите нерви и лекуване на стреса. Справянето с тези проблеми, разбира се, е начин да се повиши либидото, но наскоро американски учени доказаха, че екстракт от женшен помага за лечението на еректилната дисфункция. Освен това източната билка повишава желанието за секс при жените, преминаващи през менопауза;

Рано или късно всеки мъж изпада в конфузната ситуация егото му да катастрофира по една или друга причина и да не може да се вдигне в леглото. Слабото представяне на интимния терен води след себе си редица емоционални проблеми. Много са причините за намаленото либидо, като най-честите сред тях са стресът, застоялият начин на живот, нездравословното хранене.

За щастие природата е универсален лечител и може да помогне за решаването дори и на този проблем. Има няколко вида билки, оказващи мощно влияние върху либидото както при мъжете, така и при жените.

Преди да решите да прибегнете към прословутата виагра, съветваме ви да изпробвате тези четири билки, които може да видите в галерията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати