Ezine.bg»Статии»Здраве»Здравни Съвети»Спазвай тези 7 правила за здрава, млада и вкусна вагина

Спазвай тези 7 правила за здрава, млада и вкусна вагина

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
7 от 7 Снимки

7. Храни за по-добър вкус


Малко дами знаят, че могат да направят вагината си по-вкусна. За да сте съвършени дори там долу, трябва да промените хранителните си навици. Правилните продукти подобряват вкуса на вашите вагинални сокове. За целта заложете на плодове, особено такива с естествена захар. Особено полезни са грозде, ябълки, манго и др. За да не влошавате вкуса, стойте далеч от чесън, лук, пикантни храни, кафе и алкохол. Красотата иска жертви.

Здравето на половите органи при жените изискват особена грижа. Грижата е основна превенция срещу всякакви заболявания и неприятни състояния.

За да запазите вагината си млада и здрава, има общо седем основни правила, които трябва да спазвате. Тук не става въпрос за най-различни антиейдж продукти. Те могат и да ви накарат външно да изглеждате по-млади. Когато става въпрос за органи обаче, нещата стоят малко по-различно.

Половите органи и в частност вагината са най-чувствителното нещо в тялото на една жена. Гинеколозите пропускат да предупредят дамите за нещата, които могат да им се случат. Често жените са шокирани, когато вулвата и вагината им са напълно променени, и то само в рамките на няколко години.

Темата за интимното здраве е сложна и често неудобна за обсъждане. Вагиналните проблеми обаче са нещо особено сериозно. Как да поддържате вагиналното си здраве оптимално, вижте в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати