Ezine.bg»Статии»Здраве»Здравни Съвети»Напитки за летящ старт на деня

Напитки за летящ старт на деня

4 от 4 Снимки

Кокосова вода


Един от най-добрите начини да останете хидратирани и да повишите метаболизма е да изпиете чаша кокосова вода рано сутрин на празен стомах. Кокосът неслучайно се нарича природно чудо, тъй като съдържа електролити и минерали, които правят чудеса с организма ни.

Метаболизмът е сложен процес. Докато едни свалят килограми и поддържат форма с цената на тежки тренировки и усилия, други имат щастието да притежават висока метаболитна скорост и могат само да гледат първите с ехидна усмивка, докато ядат поредния вискокалоричен продукт, без въобще да наддадат и грам. Разбира се, това трае до едно време. С течение на годините ехидните усмивки изчезват, както и високата метаболитна скорост.

Без значение от кой тип хора сте, знайте, че не можете да контролирате естествената природа на метаболизма си, но можете да направите така, че начинът ви на живот да не го забавя предварително и в същото време процесът да работи за вас, а не срещу вас. С малки промени на хранителните ви навици и начина ви на живот можете да забързате метаболизма си и да си спестите част от изморителните тренировки.

Изключително приятен и освежаващ начин да постигнете това са сутрешните енергийни шейкове. Съставките като семена, билки, млечни продукти, плодове и зеленчуци могат да бъдат комбинирани по начин, който не сте и очаквали. Те освен че ще засилят имунната ви система, ще забързат и метаболизма ви. Вижте в горната галерия най-ефективните от тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати