Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Здраве»Народна Медицина»С Божествени сълзи може да излекувате тези 4 досадни болести

С Божествени сълзи може да излекувате тези 4 досадни болести

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
4 от 4 Снимки

4. Плексит


5-6 зърна бял тамян се стриват и се пускат в чаена чаша с домашен пчелен мед. Болното място се налага с лекарството и се оставя да действа през нощта. Лечението продължава всяка вечер, до подобряване на състоянието на пациента.

Божествените сълзи имат мощни лечебни свойства. Веднъж опитали невероятните способност на зрънцата тамян, няма да искате и да чуете за друго лекарство.

Уникалното лекарство се получава от Тамяновото дърво (Boswellia sacra) или Босвелията. Тамянът се използва в традиционната медицина от векове. Благодарение на своите обезболяващи и противовъзпалителни качества той се прилага при лечението на артрит, астма, камъни в бъбреците, язва и колит. Според някои теории той се справя успешно и с раковите клетки. Прилага се още при лечението на уплаха и стрес, тъй като действа като силен антидепресант.

Освен в традиционната медицина тамянът се използва и в ароматерапията. Той действа успокояващо и релаксиращо. Препоръчва се на хора, които имат проблеми със съня.

Малките зрънца тамян са толкова чисти и мощни, че ги наричат Божествени сълзи. Рецептите с тях, както и резултатите, които постигат, нямат аналог.

Какво и как може да лекувате с Божествени сълзи, вижте в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати