Ezine.bg»Статии»Здраве»Народна Медицина»Дядо Стефан цял живот носи орех в джоба си! Ето как се преобърна живота му

Дядо Стефан цял живот носи орех в джоба си! Ето как се преобърна живота му

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254

Дядо Стефан от Велико Търново е на 92 години. Преди много години той слага орех в джоба си. Това промени живота му из основи.

Възрастният човек дава съвет на всички, които искат да променят живота си към по-добро. Цели 40 години дядо Стефан е отдал на изследвания за това как вредните лъчения от земните недра влияят на човешкия организъм. Мъжът е бивш полковник от Българската армия и архитект и е убеден, че всеки от нас трябва да открие своя начин да се предпазва от тези вредни лъчения.

За себе си дядо Стефан е открил оптимален метод, който е запазил живота и здравето му толкова много години. Той препоръчва един много прост метод – да носим в себе си един-два ореха.

Когато бил млад, дядо Стефан чул от негови колеги, че от вредните лъчи спасение няма и начин да се защитим просто не съществува. Той обаче решава да не се съгласи и залага на свой метод за спасение.

Дядо Стефан е убеден, че вредните влияние в последните години са се засилили. Това е резултат от заобикалящата ни навсякъде електроника като компютри, лаптопи, телефони, телевизори и други. Бившият архитект е убеден, че освен орехите, някои видове дървета също могат да бъдат безценни за хората в борбата им с вредните лъчения.

150 години – до тази възраст очаква да доживее дядо Стефан благодарение на методите си за предпазване от вредните лъчения. Всеки е свободен да последва примера му. Единственото нужно, за да сте винаги здрави и да живеете дълго, е да се научите да използвате даденото ни от природата.

Във всеки удобен скучай черпете енергия от дърветата. Прегръщайте ги често или се облягайте с гръб на ствола им. Освен това пъхнете орех в джоба си и никога не се разделяйте с него – и ще живеете вечно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати