Ezine.bg»Статии»Интимно»Типове мъже в онлайн пространството

Типове мъже в онлайн пространството

AdminAdmin
Администратор
1k1463
Типове мъже в онлайн пространството

Трима от екипа ни (Иво, Рали и Мира) се съгласиха доброволно да експериментират 5 месеца във виртуалното пространство, за да можем в началото на 2012 да обобщим резултатите и да видим, реално може ли човек да намери любов, приятелство или нещо друго в интернет сайтовете за запознанства.

Ето и резултатите относно типовете мъже в сайтовете за запознанства:

Със странно име, което говори директно за притежателя си

Your next admire, Sunny Bunny, Blush Bear, Smahnat Pich, Tintiri Mintiri

Обикновено са без снимка, не знаят какво търсят, не знаят защо са там. В повечето случай някоя мацка ги е измамила и сега страдат, в крайна сметка истината е друга. Търсят съчувствие и състрадание с една цел по възможност – анонимен секс. Много е вероятно телефония им номер да е купен специално за това. Обикновено предлагат среща в хотел. В тази група има всичко, но в повечето случай това са измамници.

Турбо гъзари

Целият му профил говори само и единствено за едно. Той е супер, несравним, уникален, всяка жена му е в кърпа вързана, а ако не му обърнеш внимание става раздразнителен и започва да заплашва и обижда. Избива комплексите си чрез многото срещи, пък дано някоя му върже

Не си даващи много зор

Групата на загорелите. Няма значение кой ще отговори, важното е някои да се върже. Изпращат готови съобщения. Отваряш профила и те вече са писали. Най-вероятно всички жени в сайта имат еднакви съобщения от тях. Ако се излъжеш да отговориш, става страшно. Нахални са до без откат, докато не ги блокираш.

Този, който не иска да досажда

Групата включва мъже на възраст 30 – 35 години, които се извиняват за всяка тяхна дума, пишат дълги писма и се обясняват на дълго и широко. Ако не им отговориш започват да описват колко са самотни и как не разбират, защо не искаш да им пишеш. А ако им пишеш, очакват цялата инициатива да е в твои ръце.

Женен/обвързан с или без дете

Тук има вариация, такъв дето си признава и друг дето се опитва да го скрие. Инaче са неразбрани, недооценени. Жените им са ужасни истерички, лоши майки и аха да се разведат, ама нейсе. Търсят едно – авантюра, секс за една нощ. Лъжите им са безкрайни.

Разведен с или без дете

Най-трудната категория. Излъган, разочарован, обяснява с подробности след първото изречение какво точно се е случило с бившата му и колко е наранен или пък как мрази жените и им няма вяра. В крайна сметка, както и при жените има всякакви групи и подгрупи – шарен пазар.

Интелектуалец над нещата или пък психолог

Нищо не търси, нищо не иска. Случайно минава, няма да стои за дълго, но всеки ден по 12 часа е в сайта. Иначе не знае защо е там. Има потребност от аудитория. Профилът му прилича на преписан учебник по психология или пък дълъг философски размисъл. Накрая откриват топлата вода. Задават куп „интересни въпроси” и откриват, че реално нищо не е така, както изглежда.

Супер пич

Той не отговаря на всички, твърде готин е. Не отговаря и на профили без снимки. Ако искаш да разговаряте е предпазлив. Така случайно попаднал в сайта, уморил се от опашките жени на вратата му, та решил да разпусне в онлайн пространството. Знае какво иска и как да го постигне, ама чудно, защо ли само на думи. Между зная и постигнал съм има разлика все пак.

Различните

Или по- скоро, тези дето се мислят за различни. Тук попадат групата на мъж, е малко над средното интелектуално ниво, които считат, че са толкова различни, че няма никой на света със сходни на техните интереси.

В реалния свят са съвсем нормални, хора с професия, работещи и срещащи се с приятели. Явно им се иска да са черни овци, но уви, не от всеки става вълк единак.

Все пак всичко е възможно на думи.

Трябва да вметна, че все пак има и истински вълци, от които може много да се научи, ако издържиш на темпото и сложния им характер, но повечето са такива, които просто не знаят какво искат от живота, от себе си и от околните.

Резултатите за типовете жени в интернет пространството можете да намерите на посочение линк.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest