Как да направим масаж на простатата

Масаж на простата
Твоята оценка за:
Как да направим масаж на простатата
3.6 от 32 Гласа

Простатата се намира на няколко сантиметра в ануса на мъжа. Масажът й е добър пример за съчетаване на полезното с приятното.

Тъй като има хиляди нервни окончания, стимулирането на простатата е свързано с приятно усещане. Физиологически тя доста прилича на сърце и точно поради тази причина често я наричат второто сърце на мъжа. Може да се сравни с G-точката при жените. Прилагането на натиск върху тази област (дори в медицински условия), предизвиква моментална и мощна ерекция у мъжа.

Има много преимущества, които може да получите при масажа на простатата. По голяма и по-мощна ерекция от обикновено, удължаване на акта с 2-3 мин., както и продължителността, и интензивността на мъжкия оргазъм. Също така е и полезна профилактика срещу развитието на простатит (възпаляване на простатата).

Най-вероятно тези ефекти на масажа се дължат на стимулирането на жлезата и повишаване на отделянето на специфични вещества в кръвообращението. С профилактична цел специалистите препоръчват масаж на простатата да се прави веднъж седмично за 3 до 5 минути.

Единствената трудност при масажа на простатата е притеснението от страна на мъжа що се отнася до неговата безспорна мъжественост и дори мъжкарство. Точно затова трябва много внимателно и нежно да кажем реплика от рода на: Аз само лекичко ще вкарам пръста си, отпусни се... или нещо подобно, отпускащо.

Техниката на масажа е горе-долу следната:

Секс игри

На първо място ноктите трябва да са перфектно изрязани, изпилени и да нямат остри краища. Масажът се извършва със средния пръст. Прави се по време на секс (ако партньорът е отгоре) или по време на орална стимулация (ако партньорът е с отворени крака и лежи по гръб). Бавно вкарайте пръста си вътре, на 1-2 см и спрете.

В този момент мъжът ще започне да диша дълбоко. След като свикне с усещането продължете да прониквате малко по-дълбоко, но не повече от 4-5 см навътре. Пръстът си насочвайте в долната част на тялото, по посока на тестисите. Започнете бавно да галите с въртеливи движения - първо от едната страна, след това от другата.

Често при такъв масаж мъжете не знаят как да реагират. Ако видите че му е неприятно или болезнено - намалете темпото, добавете лубрикант и просто задръжте пръста си вътре, без да правите каквото и да е. Самият факт, че сте там, оказва нужното влияние.

Масажът на простатата може да е много приятно изживяване за всеки един мъж. Но всеки го възприема по различен начин - не притискайте човека до себе си за тези неща. Сексът е винаги един експеримент, особено, когато имаш възможността да научиш нещо ново за себе си и за другите. [научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (4)

1
0
Отговор
ради

2016-01-07, Оценка 5.0 от 5 за Как да направим масаж на простатата

ох да, изпитах го.
щях да припадна
(дано не съм се изпедерастил)
5
5
Отговор
Чукур Педро Ебън

2015-03-18, Оценка 5.0 от 5 за Как да направим масаж на простатата

Така се става педераст!!
3
4
Отговор
Кънчо П...одеров

2015-03-10, Оценка 5.0 от 5 за Как да направим масаж на простатата

Ами ако му хареса и стане педераст?
23
2
Отговор
kiro

2014-01-16, Оценка 5.0 от 5 за Как да направим масаж на простатата

супер е ......

Водещи от категорията

Избрано

Подобни Статии

От другите сайтове

Свързани Рецепти

В тази статия виждате Как да направим масаж на простатата. Ако имате предложение или смятате че публикуваната информация не отговоря на темата Как да направим масаж на простатата, можете да се свържете с нас от линка за връзка. Пишете ни и ако искате да добавим повече информация относно Как да направим масаж на простатата.