Любимата ви храна определя колко издържате в кревата

Секси Мъж

Според това какво обичате да си похапвате, може да се определи какви са и предпочитанията ви в леглото. Ето и някои от най-разпространените храни и какво издават те:

Хората, които предпочитат да ядат корнфлейкс, при това не само за закуска, а през целия ден, обичат да мастурбират.

Онези, които са любители на ваниловия сладолед, са скучни в леглото и като цяло не са привърженици на новите преживявания в кревата.

Феновете на пикантните храни предпочитат да вдигат адреналина си като поемат рискове в леглото. Те са изключително страстни и предпочитат да правят секс на рискови места, места, където могат да бъдат хванати.

Хората, които похапват с наслада суши, предпочитат секс в разнообразни пози, за които се изисква повече издръжливост и гъвкавост.

Привържениците на пицата са смятани за мързеливци в кревата. Маниаците на тема пица не са и особено издръжливи – половин час секс за тях може да се смята за истински рекорд.

Любителите на мелби с различни сосове, целувки, вафлички и пр., са определяни като извратени в леглото. Тези хора обикновено предпочитат да включват някакви храни в любовната игра – например сметана или пък шоколад. Аналният секс им носел истински голямо удоволствие.

Двойка в Леглото

Онези, които предпочитат да хапват добре изпечена пържола, са изключително страстни в леглото.

Ризото си похапват хората, които са любители на тантрическия секс.

За хората, които обичат да ядат макарони със сирене, сексът винаги трябва да бъде вълнуващо и забавно преживяване. При тях липсват игрите преди това.

Любителите на панирано пиле искат сексът винаги да е подправен с нещо уникално и различно – това може да бъде ароматна свещ или плато с разнообразни афродизиаци.

Онези, които не сядат на трапезата без на нея да е сложено картофено пюре, харесват най-много секс позите, в които са в легнало положение.

Хората, които предпочитат за десерт да си похапват сладкиш с плодове, правят чувствен секс и обичат да гледат в очите на партньора през цялото време.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари