Най-добрите пози за гарантиран женски оргазъм

Оргазъм

Женският организъм от край време се слави като научна загадка. Редица сексолози са проучвали този сюблимен момент с цел да насочат нежната половина от човечеството към различни техники и начини за постигането му. Оказва се, че проникването само по себе си рядко се оказва достатъчно за оргазъм. Ето обаче кои пози могат да ускорят този сложен процес, стимулирайки допълнително клитора.

Възглавница под гърба

Ако мислите, че мисионерската поза е досадна, трябва да помислите отново. С една проста модификация можете да създадете позиция, която ще разтърси цялото ви тяло. Единственото, което трябва да направите, е да поставите висока възглавница под долната част на гърба, а за още по-добър ефект обвийте тялото на партньора си с крака.

Високо вдигнати крака

Не е случаен фактът, че изразът високо вдигнати крака се използва толкова често. След като вече сте легнали по гръб, трябва да сложите краката си на раменете на партньора. Независимо дали сте ги приближили до вашето тяло или не, те трябва да бъдат изправени. По този начин налягането във вагината се увеличава, осигурявайки ви незабравим оргазъм.

Лъжичка за влюбени

Сигурно сте чували теориите, че G-точката е измислена дестинация. За да се убедите в съществуването ѝ, по-добре пробвайте тази поза още следващия път, когато с половинката ви се разгорещите. В положение лъжички мистичната точка директно се стимулира, а освен това е възможна стимулация на клитора и гърдите.

Ездачката

Страстна ездачка

Нищо не може да възбуди мъжа повече от красивото ви голо тяло върху него, а на вас ви харесва, защото вие поемате контрола. Опитайте се да изправите гърба, а след това се наклонете назад. Така ще улесните достъпа до клитора.

Един върху друг

Макар да звучи малко странно, при тази поза оргазмите са гарантирани. Легнете по корем, докато партньорът ви се разположи върху вас, така че коремът му да е прилепен към гърба ви. После повдигнете дупето и се наслаждавайте на момента.

На ръба на леглото

Помолете партньора си да клекне пред леглото, а вие седнете на ръба. По този начин ще му осигурите лесно проникване и отворен достъп до клитора.

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари