Секс пози за всяка ситуация

Секс пози за всяка ситуация

Сексът е едно от заниманията, които могат да се практикуват по много различни и най-интересни начини. Ако искаш да забременееш или се чувстваш неуверена, ако му е прекалено малък или не се чувстваш уверена – решете всеки от тези проблеми с подходящата сексуална поза.

Поза за забременяване. Ясно е, че може да забременеете във всяка поза. Въпреки това експертите са категорични, че най-добрата е мисионерската, с лек наклон на таза. За целта сложете възглавница под него. Това ще позволи на спермата да стигне по-бързо до яйцеклетката. Ако получите оргазъм, вероятността да забременеете се увеличава.

Когато сте неуверени. Ако си неуверена в леглото, е най-добре да заемеш поза, в която си отгоре. Това ще ти даде повече увереност и контрол над ситуацията. На колене, клекнала с гръб или с лице към партньора, ще можеш да го правиш по твоя начин и с твоето темпо.

За максимално удоволствие. Ако искаш да изпиташ максимално силно усещане, заложи на коитална техника на изравняване. Това представлява вариация на мисионерската поза и доказано доставя огромно удоволствие на жените. За целта той трябва да е малко над теб, като раменете му са над твоите. Така без много тласъци интимните ви части ще се опират, а клиторът ще е максимално стимулиран.

За най-дългия секс. Най-подходящата поза да задържиш ерекцията му максимално дълго, е мисионерската. В нея той сам определя темпото. За максимално дълбоко проникване заложи на поза лисица – вариация на мисионерската, в която си качваш краката на раменете му.

Секс пози за всяка ситуация

Когато ви боли. Ако изпитвате болка при проникването, може да използвате лубрикант. Друг вариант е да сте отгоре, за да можете да контролирате ситуацията. Когато болката не спира, е добре да се обърнете към лекар.

Ако му е много голям. Ако той е свръхнадарен, най-подходящо е страничното проникване. Мъжът ляга на една страна, а жената е перпендикулярно на него. Краката ѝ са изцяло върху тялото му. Тя обхваща с ръка пениса му и контролира както дълбочината на проникване, така и честотата на темпото.

При малък член. Макар и експертите да твърдят, че размерът няма значение, ако атрибутът му е прекалено къс, може да имате проблем. Най-добрата поза в този случай е ти да си отгоре. Вместо да се движиш нагоре-надолу трябва да се въртиш, защото може да излезе.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари